Nabídka chat a chalup pro dovolenou na horách v ČR v termínech jarních prázdnin v roce 2025. Ať už jste z Prahy nebo z Ostravy, nabídku na pobyty o jarních prázdninách máme pro všechny.

Dolní Morava patří k nejkrásnějším částem naší republiky, nazývá se tak oblast v okolí obcí Dolní Morava, Velká Morava a Malá Morava na rozhraní Orlických hor a Jeseníků. Je atraktivní turistickou oblastí pro rodiny s...

Trávíte rádi Velikonoce mimo domov, ideálně na venkově, v přírodě? Zároveň ale upřednostňujete soukromí, volnost a klid? Ideálním řešením kam na Velikonoce je pobyt na chatě nebo chalupě.

Rádi byste vyrazili na dovolenou na hory i s dětmi? Skvělým řešením je pronájem chaty nebo chalupy, který nabízí mnoho výhod právě pro rodiny s dětmi.

Česko má rozhodně co nabídnout, zimní dovolenou s dětmi si můžete dopřát v mnoha atraktivních lokalitách. Jde o ideální příležitost pro rodinnou zimní dovolenou, kterou si děti opravdu užijí.

Když vyrážíte na víkend nebo na dovolenou s dětmi, je skvělé mít po ruce různé možnosti vyžití. Nabídka wellness chat tak může být to pravé.. Můžete si tak užít wellness naplno, protože je pouze pro vás.

Lámete si hlavu, kam na dovolenou s dětmi v ČR? Vyberte si z naší pestré nabídky chatu nebo chalupu, která vás chytne za srdce a užijte si parádní rodinnou dovolenou.

Pobyt v chatě nebo chalupě s vlastním vnitřním bazénem je ideální tip na dokonalou dovolenou a poskytuje několik skvělých výhod.

Vyberte si chatu nebo chalupu s vířivkou na terase a relaxujte v naprostém soukromí. Vířivku můžete využít, kdy se vám zachce, nebudete potkávat jiné hosty, nikdo vás nebude rušit. Zkrátka dokonalý relax!

Wellness pobyt s vířivkou je ideálním řešením pro relaxaci o dovolené nebo víkendovém pobytu. Chaty s vlastní vířivkou umožňují naplno využít soukromé wellness při vašem pobytu.

Akceptované poukázky a asociace