Jak využít FKSP?

Příspěvek zaměstnavatele na dovolenou

Přijímáme platby za dovolenou na fakturu od zaměstnavatele. 

Dostáváte pravidelně od vašeho zaměstnavatele příspěvek na dovolenou přes FKSP a nevíte kde ho uplatnit? Cestovní agentura DDS TOUR přijímá platby dovolené na fakturu od zaměstnavatele. Objednávat můžete pobyty na chatě s využitím platby přes FKSP.

Dnešní doba je velmi uspěchaná a většina z nás zapomíná na relax a získávání zážitků.

Pokud vám přispívá zaměstnavatel přes FKSP je to velká výhoda, protože vám umožní zakoupit si dovolenou nebo ubytování na víkendový pobyt a odpočinout si od neustálého pracovního nasazení, kterého rozhodně nebudete litovat. 

Rezervovat pobyt

FKSP čerpání 

Vybrat si můžete z širokého množství nabídek pobytů na chatách a chalupách. Naše společnost DDS TOUR s.r.o. nabízí širokou škálu krásných míst, které stojí za to navštívit. Pobyty umožňujeme v celé České republice a na Slovensku na těch nejkrásnějších místech jako je Šumava, Český ráj, Krkonoše, Beskydy, Jeseníky a mnoho dalších. Nabízíme široký výběr chat, které si můžete vybrat podle vašich požadavků a priorit.

Platba prostřednictvím příspěvku zaměstnavatele přes FKSP umožňuje úhradu dovolené na fakturu. Vyberte si pobyt, který vás nejvíce láká, a při pořizování objednávky nám sdělte, že si přejete hradit pobyt na fakturu od zaměstnavatele. 

 

Co je FKSP?

FKSP je fond kulturních a sociálních potřeb, přes který mohou zaměstnavatelé přispívat svým zaměstnancům na úhradu dovolené nebo ubytování. Přesná pravidla příspěvků z fondu FKSP stanoví právní předpisy. FKSP se proplácí formou platby na fakturu. Platbu na fakturu mohou využívat i obchodní společnosti, které fond FKSP nevytváří. V tom případě zaměstnavatel účtuje fakturu za dovolenou do nedaňových nákladů. 

 

Akceptované poukázky a asociace