Sodexo Flexi Pass - Kde uplatnit poukázky

Flexi pass - vzorová poukázka.Nevíte kde uplatnit poukázky společnosti Sodexo?

Cestovní agentura DDS TOUR od 1.11.2012 přijímá poukázky Sodexo Flexi Pass i další typy poukázek při platbě za ubytování na chatách a chalupách.

Poukázky Sodexo Flexi Pass můžete uplatnit při koupi jakéhokoliv týdenního pobytu z nabídky DDS TOUR. Kompletní nabídka je k dispozici v katalogu chat a chalup.

Týdenní pobyty na chatách a chalupách můžete hradit těmito druhy poukázek:

Platbu poukázkami Sodexo Pass je nutné oznámit ihned při vytvoření rezervace a to např. při online rezervaci uvedením hesla SODEXO do poznámky.

V případě platby poukázkami Sodexo Pass nejsou zákazníkovi poskytovány žádné slevy ze základní ceny.


Související chaty a chalupy

Kvalitně zařízená chalupa k pronájmu v oplocené zahradě (bazén, travnatá plocha pro míčové hry, stolní tenis, posezení) v malé obci na úpatí Žďárských vrchů a nedaleko mikroregionu Toulovcovy Maštale.

2 ložnice / max 6 osob
číslo chalupy: 0841

Stylová nově zrekonstruovaná chalupa k pronájmu s dobově zařízenou obytnou místností (krb, kachlová kamna), uzavřeným dvorkem a pergolou leží ve vinařské obci v regionu ideálním k cykloturistice.

2 ložnice / max 7 osob
číslo chalupy: 1612
Cestovní agentura DDS TOUR přijímá poukázky Sodexo Flexi Pass při platbě za ubytování na chatách a chalupách.

Pěkná chalupa k pronájmu leží na z větší části neoploceném pozemku (posezení, ohniště) na malebném místě pod lesem nad obcí. Místo je ideálním výchozím bodem pro výlety po Slovenském ráji.

1 ložnice / max 6 osob
číslo chalupy: 0370

Prohlíželo 224 lidí

Útulně a pěkně zařízená chata v částečně oplocené zahradě (posezení, gril, ohniště) zcela na kraji obce jen 500 m od rekreačního rybníka a jen 3 km od Humpolce (zřícenina hradu Orlík).

2 ložnice / max 5 osob
číslo chaty: 0718

Nová velmi pěkná chata k pronájmu s terasou (posezení, gril) leží v chatové osadě u lesa na okraji obce v atraktivní lokalitě nedaleko soutoku řek Vltavy a Lužnice (ideální revír pro rybáře).

2 ložnice / max 6 osob
číslo chaty: 2040

Velmi pěkná novostavba chalupy k pronájmu s oplocenou zahradou (terasa, gril) leží na okraji obce v malebné krajině Železných hor jen 4 km od vodní nádrže Seč (koupání, vodní sporty).

4 ložnice / max 12 osob
číslo chalupy: 2341

Velmi pěkně zařízená chata se saunou a terasou (posezení, krb) na velkém přírodním pozemku na malebné polosamotě u lesa a horského potoka v horském údolí na úpatí hory Radhošť.

2 ložnice / max 6 osob
číslo chaty: 1548

Velmi pěkně zařízená prostorná chalupa k pronájmu s hernou (stolní tenis, stolní fotbal) v oplocené zahradě (zastřešený bazén, hřiště, posezení, ohniště) v malé vesničce jen 4 km od přehrady Seč.

4 ložnice / max 15 osob
číslo chalupy: 1559

Akceptované poukázky a asociace