Kde uplatnit Sodexo Holiday Pass?

Holiday pass - vzorová poukázka.

Nevíte kde uplatnit  poukázky Holiday Pass od vašeho zaměstnavatele? Cestovní agentura DDS TOUR je partnerem společnosti Sodexo, která tyto poukázky vydává. Díky tomu si můžete si zaplatit týdenní pobyty na chatě benefitní kartou nebo poukázkami Sodexo Holiday Pass.

 

Rezervovat pobyt

 

Nezapomínejte na relax, získávání zážitků a odpočiňte si od neustálého pracovního nasazení. Pokud vám dává zaměstnavatel poukázky Holiday Pass je to velkou výhodou, protože vám umožní zakoupit si s nimi zasloužený relax a odpočinout si od neustálého pracovního nasazení, kterého rozhodně nebudete litovat.

 

Holiday Pass ubytování

Své poukázky můžete uplatnit v naší široké nabídce ubytování na chatách a chalupách v celé České republice a na Slovensku na těch nejkrásnějších místech jako je Šumava, Český ráj, Krkonoše, Beskydy, Jeseníky a mnoho dalších. Nabízíme široký výběr chat, které si můžete vybrat podle vašich požadavků a priorit. S poukázkami Holiday Pass nelze hradit pobyty kratší než 7 nocí.  

 

Kde uplatnit Sodexo Holiday Pass?

Poukázky Sodexo Holiday Pass můžete uplatnit při koupi jakéhokoliv týdenního pobytu z nabídky DDS TOUR. Kompletní nabídka je k dispozici v katalogu chat a chalup. V případě platby poukázkami Holiday Pass nejsou zákazníkovi poskytovány žádné slevy ze základní ceny.

Týdenní pobyty na chatách a chalupách můžete uhradit i těmito druhy poukázek společnosti sodexo:

Platby za dovolenou jsou možné také přes další společnosti, které nabízejí možnost úhrady dovolené přes benefity. Přijímáme poukázky a platby těchto společností: 

Akceptované poukázky a asociace