Benefit plus - kde uplatnit benefity

Nevíte, kde uplatnit zaměstnanecké benefity společnosti Benefit plus? Cestovní agentura DDS TOUR je od listopadu 2012 partnerem tohoto programu. Objednávat můžete týdenní pobyty na chatě s využitím platby přes Benefit plus

 

Rezervovat pobyt

 

Jsme partner Benefit Plus

Benefit plus

Jako partneři Benefit Plus umožňujeme platbu objednávkou (vytištěnou nebo formou SMS) a kartou Benefit Plus. Platbu přes program Benefit Plus je nutné oznámit ihned při vytvoření rezervace a to např. při online rezervaci uvedením hesla BENEFIT PLUS do poznámky.

Platba kartou Benefit Plus bez čipu je rychlá, realizuje se po telefonu, nadiktujete pouze číslo karty, ověření a platba proběhne obratem. Při platbě prostřednictvím karty Benefit plus s čipem postupujte následovně. U své on-line objednávky týdenního pobytu na chatě či chalupě uveďte do poznámky „platba Benefit plus kartou“. Po odeslání objednávky Vám bude doručen potvrzovací e-mail s odkazem na  stránku s instrukcemi pro provedení platby Vaší Benefit plus kartou on-line. 

V případě platby přes program Benefit Plus nejsou zákazníkovi poskytovány žádné slevy ze základní ceny. Přes program nelze hradit pobyty kratší než 7 nocí.

Nabídka v cafeterii Benefit Plus

Nevíte kde uplatnit své benefity? Jste zaměstnanec a chcete si vybrat ten nejlepší benefit?  Po přihlášení do cafeterie si v přehledu partnerů vyberete provozovnu, kde chcete svůj benefit uplatnit. Nebo si stáhněte aplikaci Benefit Plus do svého mobilu a budete mít vždy okamžitý přehled o svých benefitech i provozovnách, kde je možné své poukazy uplatnit. V rámci benefitů pro zaměstnance v cafeterii na www.benefit-plus.cz, je k dispozici i konkrétní nabídka pobytů na chatách a chalupách od  DDS TOUR.

Své benefity můžete uplatnit také při  ubytování v penzionu Vratislavský dům nebo v penzionu Schwarzenberský seník. Oba se nacházejí v malebné Třeboni a jejich provozovatelem je naše společnost DDS TOUR s.r.o.

 

 

 

Akceptované poukázky a asociace