Kde uplatnit benefity společnosti Up Cz?

Kde lze uplatnit benefity UP CZ - logo

Rádi byste uplatnili své zaměstnanecké benefity na dovolenou? U nás můžete uhradit týdenní pobyty na chatě s využitím platby přes Up CZ. Nákupu dovolené za benefity na námi nabízených chatách a chalupách nestojí nic v cestě, objednávat můžete kdykoliv, zabere vám to jen pár minut. Stačí při rezervaci uvést požadavek na platbu přes Gallery Beta.​

 

Jsme partnerem společnosti Up CZ 

V seznamu partnerů v cafeterii Gallery Beta vyberte naší provozovnu. Pro jednodušší a ještě rychlejší přehled o svých benefitech si můžete stáhnout mobilní aplikaci Můj Up. Nejenže tak máte své benefity neustále pod kontrolou, ale také hned zjistíte, ve kterých provozovnách můžete své benefity uplatnit. V cafeterii na www.gallerybeta.cz, najdete nabídku ubytování za benefity na chatách a chalupách v České republice a na Slovensku od DDS TOUR.

 

Akceptujeme tyto platby společnosti UP CZ:

Tištěnými poukázkami:   

Kartou All inclusive Up

Platba benefity za dovolenou prostřednictvím chytré All Inclusive Up karty je velmi snadná. Při objednávce a platbě na vybrané chatě či chalupě postupujte následovně. U své on-line objednávky uveďte do poznámky „platba kartou Up“. Po odeslání objednávky Vám bude doručen potvrzovací e-mail s odkazem na  stránku s instrukcemi pro provedení platby Vaší kartou All inclusive Up on-line. 

Kartou Gallery Beta

Platbu benefity společnosti Up CZ je potřeba oznámit ihned při vytvoření rezervace uvedením požadavku do poznámky k rezervaci. Ověření platby proběhne při telefonickém hovoru v rámci cafeterie Gallery Beta

 

Rezervovat pobyt

 

V případě platby těmito benefity nejsou zákazníkovi poskytovány žádné slevy ze základní ceny. Přes program nelze hradit pobyty kratší než 7 nocí.

 

DDS TOUR s.r.o. nabízí také ubytování v malebných třeboňských penzionech Schwarzenberský seník a Vratislavský dům. V těchto penzionech můžete hradit ubytování svými Up benefity až do výše 50 % z celkové částky za ubytování.

 

Akceptované poukázky a asociace