Unišek FSKP - kde uplatnit

Unišek+ FKSP- vzorová poukázka.Dostáváte od vašeho zaměstnavatele poukázky Unišek+ FKSP a nevíte kde je uplatnit? Cestovní agentura DDS TOUR je partnerem společnosti Up Česká republika, která poukázky vydává. Objednávat můžete týdenní pobyty na chatě s využitím platby poukázkou Unišek+ FKSP. 

Rezervovat pobyt

 

Dnešní doba je velmi hektická a většina z nás zapomíná na dostatečný odpočinek při pobytu v přírodě. Pokud vám zaměstnavatel poskytuje Unišeky plus využijte je k nákupu dovolené na chatách a chalupách. Přes poukázky společnosti UP CZ nelze hradit pobyty  kratší než 7 nocí. 

 

Unišek fksp uplatnění

Vybrat si můžete z širokého množství nabídek pobytů na chatách a chalupách. Naše společnost DDS TOUR s.r.o. nabízí širokou škálu krásných míst, které stojí za to navštívit. Nabízíme široký výběr chat v celé České republice a na Slovensku. Užijte si ubytování například v kouzelných Beskydech, Krkonoších, Šumavě a na mnoho dalších krásných místech. 

 

Své poukázky můžete uplatnit také při  ubytování v penzionu Vratislavský dům a nebo v penzionu Schwarzenberský seník. Oba se nacházejí v malebné Třeboni a jejich provozovatelem je naše společnost DDS TOUR s.r.o.

 

Akceptované poukázky a asociace