Kde uplatnit benefity společnosti Benefity.cz

Kde uplatnit benefity.cz - logo

Nevíte, kde uplatnit své zaměstnanecké benefity? Využijte je k úhradě dovolené na chatách a chalupách od společnosti DDS TOUR. Stačí při rezervaci zadat požadavek na platbu dovolené přes Benefity.  

 

Rezervovat pobyt

Jsme partnerem společnosti Benefity.cz 

Po přihlášení do cafeterie Benefity.cz si v přehledu partnerů vyberete naší provozovnu, kde můžete uhradit za pomoci benefitů svoji dovolenou v ČR.  Využít můžete i mobilní aplikaci, která vám poskytne neustálý přehled o uplatnění benefitů. V cafeterii na www.benefity.cz, najdete i nabídku ubytování za benefity na chatách a chalupách od DDS TOUR. Nákup dovolené za benefity je tak snadný a stačí pár kliknutí.

 

Akceptujeme platbu BenKartou

Platbu BenKartou přes program Benefity je potřeba oznámit při vytvoření rezervace uvedením do poznámky k rezervaci. Platba se provádí online za pomocí ověření v aplikaci společnosti Benefity a.s. Pokud máte zájem o on-line platbu, neváhejte nás kontaktovat.

 

V případě platby přes program Benefity nejsou zákazníkovi poskytovány žádné slevy ze základní ceny. Přes program nelze hradit pobyty kratší než 7 nocí.

 

 

Své benefity můžete uplatnit také při  ubytování v penzionu Vratislavský dům nebo v penzionu Schwarzenberský seník. Oba se nacházejí v malebné Třeboni a jejich provozovatelem je naše společnost DDS TOUR s.r.o.

 

Akceptované poukázky a asociace