Kam v květnu na víkend nebo dovolenou?

ilustrační obrázek - jarní květnové pobyty

Květnové svátky jsou každoročně ideální příležitostí k jarním pobytům. Státní svátky umožňují zrealizovat prodloužené víkendy i týdenní jarní dovolenou v Česku. Pokud nevíte, kam v květnu vyrazit na výlet, jsme tu právě pro Vás. 

K dispozici jsou chaty a chalupy všech cenových relací, levné i luxusní i chalupy vhodné pro pobyty s dětmi. Najdete zde rovněž chaty, kam můžete vyrazit se psem. Prostě vše, na co si vzpomenete. Neváhejte a vyberte si květnový pobyt na chatě.

Víkendy a prodloužené víkendy v květnu

Na rok 2024 jsme připravili nabídky na  první a druhý prodloužený víkend v květnu.

První květnový víkend - první květnový svátek (Svátek práce) je v roce 2024 ve středu 1. května. Na první víkend v květnu doporučujeme víkendový pobyt v termínu 1. 5. - 5. 5. 2024  (nebo 26. 4. - 1. 5. 2024). 

Pobyty na první květnový víkend

 

Druhý víkend v květnu - druhý květnový svátek připadá opět na středu 8. 5. (Den vítězství). O druhém květnovém víkendu doporučujeme pobyt na prodloužený víkend v termínu 8. 5. - 12. 5. 2024 (nebo 3. 5. - 8. 5. 2024).

Pobyty na druhý květnový víkend

 

Všechny květnové pobyty na víkend nebo prodloužený víkend můžete rezervovat i na Vámi vybrané termíny - minimálně 2 noci. Termín vyhledejte pomocí filtru pro vyhledávání.

Dovolená v květnu - týdenní pobyty

Výhodou dovolené v květnu je, že pobyty na chatách a chalupách v mimosezóně bývají levnější a dovolená Vás tak vyjde opravdu levně. 

Rezervovat týdenní dovolenou v květnu

Akceptované poukázky a asociace