DDS TOUR s.r.o. - Chaty a chalupy pro dovolenou

Váš partner pro individuální turistiku

Chcete-li se o nás něco dozvědět dříve, než si u nás objednáte pobyt na chatě, je zde několik základních informací o naší cestovní agentuře.

Cestovní agentura DDS TOUR byla založena v roce 1993 a specializuje se výhradně na pronájem chat, chalup a apartmánů v České republice a na Slovensku.

Hlavní důvody, proč si vybrat z naší nabídky

Budeme rádi, pokud i Vy využijete našich služeb a rozšíříte tím řadu našich spokojených zákazníků.

Penzion Schwarzenberský seník

V roce 2011 společnost DDS TOUR zkolaudovala stavbu penzionu Schwarzenberský seník v Třeboni. Od roku 2012 společnost nabízí ubytování v Třeboni v apartmánech a pokojích od 2 do 5 lůžek. Celková kapacita ubytování v penzionu přesahuje 50 osob. Informace o penzionu Schwarzenberský seník najdete také v článku na tomto webu.

Penzion Vratislavský dům

V roce 2016 společnost DDS TOUR zahájila provoz druhého penzionu v Třeboni s názvem Penzion Vratislavský dům, který nabízí ubytování přímo na náměstí v centru města Třeboň. V nabídce ubytování jsou tři pokoje s kapacitou 2 - 4 osob a jeden exkluzivní apartmán pro 8 osob. Více o Penzionu Vratislavský dům

Historie společnosti 

V roce 2004 vstoupila cestovní agentura DDS TOUR do koncernu Odeon, který firmu úspěšně rozvíjí a více orientuje především na český trh. Cestovní agentura DDS TOUR se tak postupně začala díky cílevědomé a profesionální práci svých pracovníků řadit mezi nejznámější a nejspolehlivější zprostředkovatele v pronájmu chat a chalup na českém trhu.

Firmu založila Dr. Dagmar Steinmetz v roce 1993, kdy se společnost zaměřovala především na zahraniční trhy. Chaty a chalupy tak byly nabízeny zejména zákazníkům z Německa, Nizozemí nebo z Polska. Od roku 1998 vstoupila cestovní agentura DDS TOUR i na český trh. Začal se vydávat český katalog s nabídkou chat a chalup, od roku 2002 byla spuštěna první verze internetové stránky společnosti. 

 

Tým DDS TOUR

 

Akceptované poukázky a asociace