Kde uplatnit benefity společnosti Edenred?

Kde uplatnit benefity Edenred - logo

Své zaměstnanecké benefity společnosti Edenred můžete proměnit v týdenní pobyt na chatě. Stačí při rezervaci na našem webu uvést požadavek na platbu přes program Edenred. Vyměňte své benefity za dovolenou v ČR.

 

Rezervovat pobyt

 

Cafeterie Edenred

Po přihlášení do cafeterie Edenredu si v přehledu partnerů vyberete naši provozovnu, kde chcete své benefity uplatnit. Můžete si stáhnout i mobilní aplikaci Edenred, díky které budete mít neustálou kontrolu nad svými benefity a zároveň můžete vyhledávat provozovny, kde můžete tyto benefity uplatnit. V cafeterii na www.edenred.cz, najdete nabídku ubytování za benefity na chatách a chalupách v ČR nebo Slovensku od DDS TOUR. Nákup dovolené za benefity je příjemný bonus a stačí jen pár kliknutí.

 

Akceptujeme platbu:

Tištěnými poukázkami Edenred benefits:   

  • Edenred Holiday 
  • Edenred Multi  
  • Edenred Compliments      

Elektronickou poukázkou e-Ticket

E-Ticket představuje elektronický typ poukázky a je jednou z nejrychlejších možností, jak čerpat své benefity. Tvoří ho 6místný kód, který platí 6 měsíců od objednání. Poukázka e-Ticket je nepřenosná a platit e-Ticketem můžete pouze u té partnerské provozovny, na jejíž jméno jste si e-Ticket objednali. Pokud si tedy objednáte v benefitním programu EDENRED e-Ticket přímo na DDS TOUR, můžete svými benefity platit za ubytování v některých námi nabízených chat nebo chalup.

Chytrou kartou Edenred Card

Platba prostřednictvím Edenred Card je snadná a rychlá. Při objednávce a platbě na vybrané chatě či chalupě postupujte následovně. U své on-line objednávky uveďte do poznámky „platba Edenred kartou“. Po odeslání objednávky Vám bude doručen potvrzovací e-mail s odkazem na  stránku s instrukcemi pro provedení platby Vaší Edenred kartou on-line. 

V případě platby přes program Edenred nejsou zákazníkovi poskytovány žádné slevy ze základní ceny. Přes program nelze hradit pobyty kratší než 7 nocí.

DDS TOUR s.r.o. nabízí také ubytování v malebných třeboňských penzionech Schwarzenberský seník a Vratislavský dům. I v těchto penzionech můžete hradit ubytování svými Edenred benefity.

 

Akceptované poukázky a asociace