Penzion Schwarzenberský seník

Penzion Schwarzenberský seník v TřeboniNabízíme ubytování v penzionu Schwarzenberský seník v Třeboni, který vlastní společnost DDS TOUR s.r.o. 

Schwarzenberský seník byl uveden do provozu v roce 2012. Penzion má k dispozici celkovou kapacitu 53 osob. Ubytování je možné v apartmánech a pokojích s kapacitou od 2 do 5 osob. Schwarzenberský seník  je rozdělen do tří samostatných sekcí, které tvoří samostatné uzavřené celky. Každá sekce má vlastní společenskou místnost s plně vybavenou kuchyní. Toto členění vytváří ideální podmínky pro ubytování skupin od 12 do 18 osob.

Rezervovat pobyt ve Schwarzenberském seníku

Třeboň a Třeboňsko

Schwarzenberský seník je umístěn nedaleko od centra města Třeboň (5 minut volnou chůzí), přitom ale lesy okolního Třeboňska s hustou sítí cyklotras jsou v těsné blízkosti penzionu. 

Fotogalerie Schwarzenberský seník

Fotogalerie - Penzion Schwarzenberský seník


Související chaty a chalupy

Stylově zařízený samostatný apartmán (studio) s terasou v přízemí ubytovacího zařízení Schwarzenberský seník jen 500 m od historického centra Třeboně a jen 250 m od rybníka Svět.

1 ložnice / max 2 osoby
číslo apartmánu: 1203a

Pěkný účelně zařízený rekreační dům (chalupa) k pronájmu s oplocenou zahradou (posezení, gril, ohniště, trampolína, soukromé občerstvení) leží jen 11 km od Hluboké nad Vltavou (zámek, zoo).

4 ložnice / max 8 osob
číslo chalupy: 2318
Cestovní agentura DDS TOUR s.r.o. kromě zprostředkování pobytů na chatách a chalupách v ČR provozuje také penzion Schwarzenberský seník v Třeboni. Schwarzenberský seník nabízí ubytování v Třeboni s minimální délkou pobytu 3 dny.

Nová velmi pěkná chata k pronájmu s terasou (posezení, gril) leží v chatové osadě u lesa na okraji obce v atraktivní lokalitě nedaleko soutoku řek Vltavy a Lužnice (ideální revír pro rybáře).

2 ložnice / max 6 osob
číslo chaty: 2040

Krásná nadstandardně zařízená chalupa k pronájmu se společenskou místností a oploceným dvorem (zastřešená terasa s posezením, gril, koupací sud) leží v malebné krajině na Jindřichohradecku.

7 ložnic / max 23 osob
číslo chalupy: 2128

Zcela samostatný apartmán ve stylové jihočeské chalupě s oploceným dvorem (pergola, krb) nabízí ubytování v atraktivním regionu CHKO Třeboňsko (ideální k cykloturistice) jen 3 km od centra Třeboně.

2 ložnice / max 5 osob
číslo apartmánu: 2013

Netradiční pěkná chata k pronájmu ve stylu severského domku na neoploceném pozemku (posezení, ohniště). Dovolená v malebné krajině přírodního parku Česká Kanada.

1 ložnice / max 5 osob
číslo chaty: 1815

Prohlíželo 198 lidí

Stylově zařízená chalupa s bohatým zábavně-relaxačním zázemím (bazén, vířivka, sauna, herna, pergola a grilovna) leží na velmi pěkném místě u rybníka v malé jihočeské obci na Táborsku.

3 ložnice / max 10 osob
číslo chalupy: 2309

Prohlíželo 115 lidí

Kompletně zrekonstruovaná chalupa k pronájmu s oplocenou zahradou (vířivka, pergola, gril, ohniště) leží na okraji lázeňského města na atraktivním místě v podzámčí jen 100 m od řeky Lužnice.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chalupy: 2164

Akceptované poukázky a asociace