Sodexo Dárkový Pass - kde uplatnit

Dárkový pass - vzorová poukázka.

Dostáváte od vašeho zaměstnavatele poukázky Dárkový Pass a nevíte kde uplatnit? Cestovní agentura DDS TOUR je partnerem společnosti Sodexo, která tyto poukázky vydává. Díky těmto poukázkám máte možnost zaplatit krásné týdenní pobyty na chatě benefitní kartou nebo poukázkami Sodexo Dárkový Pass.

 

Rezervovat pobyt

 

Využijte této skvělé výhody, kterou vám zaměstnavatel umožňuje formou poukázek Dárkový Pass a vyberte si pobyt na chatě nebo chalupě podle svých představ. Rozhodně nebudete litovat zaslouženého relaxu a odpočinku od neustálého pracovního nasazení.

 

Dárkový Pass ubytování

Poukázky Dárkový Pass můžete uplatnit v naší široké nabídce ubytování na chatách a chalupách v celé České republice a na Slovensku na těch nejkrásnějších místech jako je Šumava, Český ráj, Krkonoše, Beskydy, Jeseníky a mnoho dalších. Nabízíme široký výběr chat, které si můžete vybrat podle vašich požadavků a priorit. S poukázkami Dárkový Pass nelze hradit pobyty kratší než 7 nocí. 

 

Sodexo Dárkový Pass uplatnění

Sodexo Dárkový Pass můžete uplatnit při koupi jakéhokoliv týdenního pobytu z nabídky DDS TOUR. Kompletní nabídka je k dispozici v katalogu chat a chalup. V případě platby poukázkami Dárkový Pass nejsou zákazníkovi poskytovány žádné slevy ze základní ceny.

Týdenní pobyty na chatách a chalupách můžete uhradit i těmito druhy poukázek společnosti sodexo:

Platby za dovolenou jsou možné také přes další společnosti, které nabízejí možnost úhrady dovolené přes benefity. Přijímáme poukázky a platby těchto společností: 

Akceptované poukázky a asociace