Wellness pobyty s dětmi

​Když vyrážíte na víkend nebo na dovolenou s dětmi, je skvělé mít po ruce různé možnosti vyžití. Nabídka wellness chat tak může být to pravé. Děti můžete seznamovat s krásami naší republiky, podnikat dobrodružné výlety do okolí, nechat je jen tak řádit na zahradě a také využít vybavení wellness chat, mezi které patří vířivka, sauna, vnitřní bazén nebo koupací sud

Chaty a chalupy s wellness

Wellnes pobyty s dětmi na chatě umožňují využít wellness naplno, protože je pouze pro vás. Bazén nebo vířivku můžete používat, kdy se vám zachce, nejste omezeni denní ani noční dobou. Pro děti je pobyt ve vířivce skvělou zábavou  a navíc je krásně naladí na čas spaní. A pro rodiče je také k nezaplacení, odbourává totiž stres a uvolňuje napětí. Stačí si vybrat chatu nebo chalupu, která je pro vás ta pravá. Wellness pobyt na útulné chatě, v naprostém soukromí, je ideálním řešením pro rodiny s dětmi. 

O příznivých účincích saunování už jste určitě slyšeli, ale víte, že je skvělé právě i pro děti? Je totiž jedním z nejlepších způsobů, jak u dětí zvýšit imunitu. Děti, které se pravidelně saunují, prodělávají mnohem méně infekce horních cest dýchacích, a pokud už onemocní, průběh nemoci je lehčí a bez komplikací. Při saunování s dětmi je však potřeba dodržovat několik základních pravidel, teplota sauny by měla být pro děti o 10 °C nižší než pro dospělé, tedy zhruba 70 – 85 °C. Kojenci a mladší batolata by v sauně neměli zůstávat déle než 3 minuty, u větších dětí by doba prohřívání neměla přesáhnout 5 – 8 minut.

Pobyt na wellness chatě si s dětmi určitě užijete. 


 


Související chaty a chalupy

Velmi pěkně zařízená chata se saunou a terasou (posezení, krb) na velkém přírodním pozemku na malebné polosamotě u lesa a horského potoka v horském údolí na úpatí hory Radhošť.

2 ložnice / max 6 osob
číslo chaty: 1548

Stylově zrekonstruovaná atraktivní chata se sportovní místností (kulečník, stolní tenis) a wellness koupelnou (vířivá vana, sauna) na neoploceném pozemku v pěkném místě na kraji malé horské osady.

5 ložnic / max 15 osob
číslo chaty: 1468
Když vyrážíte na víkend nebo na dovolenou s dětmi, je skvělé mít po ruce různé možnosti vyžití. Nabídka wellness chat tak může být to pravé.. Můžete si tak užít wellness naplno, protože je pouze pro vás.

Velmi pěkná horská chata s kulečníkem a saunou leží na neoploceném pozemku (terasa s posezením, koupací sud) v malebném prostředí Krkonošského národního parku zcela na okraji obce u lesa.

14 ložnic / max 42 osob
číslo chaty: 2103

Prohlíželo 341 lidí

Stylová pěkně zařízená chalupa k pronájmu se saunou a stolním fotbalem v oplocené zahradě (bazén, stolní tenis, dětský koutek, gril) v malebné tiché lokalitě na kraji malé podhorské obce.

2 ložnice / max 8 osob
číslo chalupy: 1543

Stylová kvalitně zařízená chata k pronájmu leží na neoploceném pozemku (vířivka, trampolína, terasa) na polosamotě na okraji obce v turisticky přitažlivé krajině národního parku České Švýcarsko.

2 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 1845

Nová kvalitně zařízená chalupa s terasou (posezení, krb) a koupacím sudem ve velké neoplocené zahradě v atraktivní lokalitě v turistické obci nedaleko lesa jen 500 m od lanovky na horu Šerák.

5 ložnic / max 12 osob
číslo chalupy: 1240

Kvalitně zařízená horská chalupa k pronájmu se saunou a terasou v neoplocené zahradě (bazén, trampolína, posezení, krb) v horské obci v malebném horském údolí u říčky Malé Labe nedaleko lesa.

8 ložnic / max 20 osob
číslo chalupy: 1527

Prohlíželo 102 lidí

Mimořádně atraktivní luxusně zařízená chalupa k pronájmu s uzavřeným dvorem (stolní tenis, zastřešené venkovní posezení, výčepní zařízení), s vnitřním vyhřívaným bazénem, saunou a kulečníkem.

5 ložnic / max 18 osob
číslo chalupy: 2055

Akceptované poukázky a asociace