Kam na Velikonoce

Nevíte kam vyrazit na velikonoční víkend? Pobyt na chatě vám zaručuje naprosté soukromí, časovou volnost, spoustu zážitků, krásnou přírodu v okolí, a to vše za rozumnou cenu. Je jen na vás, kdy vstanete, nebo kdy budete večeřet. Dress code vás také nemusí trápit, snídaně v pyžamu se může jevit jako skvělý nápad. Velikonoce si tak můžete užít s rodinou a dětmi nebo s partou přátel v útulné chatě podle vašich představ.

Objednat velikonoční pobyt

Kam na Velikonoce s dětmi? Na chatu! Většina chat a chalup z naší nabídky se nachází na venkově, v obcích nebo chatových osadách. Kde jinde si užít ty pravé Velikonoce? Tady se tradice ještě udržují a tak se raději připravte na koledníky. S dětmi můžete vyrazit na koledu a vyprávět jim o velikonočních zvycích. Zkuste uplést pomlázku, obarvěte vajíčka a nezapomeňte upéct skvělého velikonočního beránka. 

Je jen na vás, zda si velikonoční pobyt na chatě užijete čistě odpočinkově nebo aktivně. Můžete vyrazit na výlet na kolech nebo objevovat památky a další turistické cíle v okolí. Anebo se jen tak brouzdat přírodou a kochat se, jaká kouzla jaro dokáže.

Pro velikonoční pobyt s dětmi můžete vybírat z chat, které disponují zázemím pro děti jako je třeba trampolína či houpačky na zahradě, ping pong nebo stolní fotbálek. Pokud chcete relaxovat na 100 %, můžete si vybrat chatu z naší nabídky Wellness chaty. Tyto chaty disponují např. vnitřním bazénem, saunou nebo vířivkou. 

Naše cestovní agentura DDS TOUR s.r.o. nabízí kromě pronájmu chat a chalup  také pobyty v našich dvou penzionech v jižních Čechách a to přímo v malebné Třeboni. Prozkoumejte nabídku na velikonoční pobyt v penzionu Schwarzenberský seník a Velikonoce – Vratislavský dům.

 

Kompletní nabídka chat na Velikonoce


Související chaty a chalupy

Pěkný účelně zařízený rekreační dům (chalupa) k pronájmu s oplocenou zahradou (posezení, gril, ohniště, trampolína, soukromé občerstvení) leží jen 11 km od Hluboké nad Vltavou (zámek, zoo).

4 ložnice / max 8 osob
číslo chalupy: 2318

Velmi pěkná novostavba chalupy k pronájmu s oplocenou zahradou (terasa, gril) leží na okraji obce v malebné krajině Železných hor jen 4 km od vodní nádrže Seč (koupání, vodní sporty).

4 ložnice / max 12 osob
číslo chalupy: 2341
Trávíte rádi Velikonoce mimo domov, ideálně na venkově, v přírodě? Zároveň ale upřednostňujete soukromí, volnost a klid? Ideálním řešením kam na Velikonoce je pobyt na chatě nebo chalupě.

Dnes zobrazeno 11x

Stylově zařízená roubená chalupa k pronájmu s neoplocenou zahradou (vířivka, dřevěné posezení, gril) leží u lesa v okrajové části obce v severní části Beskyd s nádherným výhledem do širokého okolí.

2 ložnice / max 8 osob
číslo chalupy: 23106

Velmi pěkná chalupa k pronájmu leží na neoploceném pozemku (stolní tenis, posezení, ohniště) pod lesem na okraji obce s možností využití víceúčelového hřiště v kouzelném prostředí Jizerských hor.

4 ložnice / max 11 osob
číslo chalupy: 2336

Zrekonstruovaná chalupa resp. luxusně zařízené přízemí chalupy se samostatným vchodem a zahradou (altán, gril) leží na okraji horské obce v samém srdci Jeseníků jen 9 km od Karlovy Studánky.

3 ložnice / max 10 osob
číslo chalupy: 2290

Prohlíželo 93 lidí

Nová zcela samostatná přístavba chaty k pronájmu leží na neoploceném pozemku (terasa, gril, ohniště) u horského potoka a lesa na okraji rekreační obce přímo na turistické stezce vedoucí na Praděd.

2 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 2375

Prostorná horská chata k pronájmu na neoploceném pozemku se společenskou místností leží na atraktivním klidném místě u lesa přímo na turistické stezce vedoucí do vrcholových partií Jizerských hor.

5 ložnic / max 21 osob
číslo chaty: 2299

Jednoduše zařízená chata k pronájmu leží na neoploceném pozemku (posezení, ohniště) u potoka na okraji obce jen 100 m od ski areálu Stará Ves a s množstvím turistických tras v okolí.

4 ložnice / max 16 osob
číslo chaty: 2344

Akceptované poukázky a asociace