Kam na dovolenou s dětmi

Lámete si hlavu, kam na dovolenou s dětmi v ČR? Upřednostňujete soukromí, klid, volnost? To vám můžeme hravě splnit.  Vyberte si z naší pestré nabídky chatu nebo chalupu, která vás chytne za srdce a užijte si parádní rodinnou dovolenou. 

Chaty pro rodinnou dovolenou mají k dispozici i zázemí pro děti, např. vlastní zahradutrampolínu, pingpongový stůl, hřiště nebo dětmi velmi oblíbený bazén (chaty a chalupy s bazénem).  Starší děti potěší blízkost aquaparku, koupaliště, přehrady, lanového centra a dalších sportovních aktivit.

Na chatu s dětmi můžete vyrazit v jakémkoliv ročním období, máme nabídku chat na jarní prázdniny, na Silvestra, Velikonoce, i tipy kam s dětmi na dovolenou v létě.

Dovolená s dětmi na chatě

Výhodou dovolené s dětmi na chatě je bezesporu soukromí a časová volnost. Je jedno, kdy vstanete na snídani, jestli vaše děti radostně výskají, nikoho nerušíte a nikdo neruší vás. Také můžete zavzpomínat na svá dětská léta a vyprávět dětem jak se tenkrát žilo, co vás bavilo, co jste se naučili třeba od svých rodičů či prarodičů. Děti budou nadšené, že je naučíte rozdělat oheň, společně si pak pochutnáte na voňavých špekáčcích, můžete poznávat krásy naší země a nebo si prostě jen tak lebedit na zahradě nebo v zimě u krbu. 

Mezi nejoblíbenější místa pro dovolenou s dětmi patří jednoznačně jižní Čechy, další oblíbené destinace jsou  východní a severní Čechy, Vysočina, jižní Morava, Jeseníky a Beskydy, ale i další lokality v ČR. Ve všech těchto populárních oblastech ČR nabízíme chaty a chalupy, kam můžete vyrazit na dovolenou nebo prodloužený víkend s dětmi.

Na našich stránkách najdete i doporučené turistické cíle, takže si podle svého místa pobytu můžete vybrat, kam na výlet s dětmi, abyste mohli aspirovat na titul rodiče roku.

Víme, že čas strávený s rodinou je k nezaplacení. I proto se snažíme, aby naše nabídka rodiče i děti oslovila a pobyt na chatě si všichni užili na maximum.


Související chaty a chalupy

Kvalitně zařízená chalupa k pronájmu v oplocené zahradě (bazén, travnatá plocha pro míčové hry, stolní tenis, posezení) v malé obci na úpatí Žďárských vrchů a nedaleko mikroregionu Toulovcovy Maštale.

2 ložnice / max 6 osob
číslo chalupy: 0841

Velmi pěkně zařízená prostorná chalupa k pronájmu s hernou (stolní tenis, stolní fotbal) v oplocené zahradě (zastřešený bazén, hřiště, posezení, ohniště) v malé vesničce jen 4 km od přehrady Seč.

4 ložnice / max 15 osob
číslo chalupy: 1559
Lámete si hlavu, kam na dovolenou s dětmi v ČR? Vyberte si z naší pestré nabídky chatu nebo chalupu, která vás chytne za srdce a užijte si parádní rodinnou dovolenou.

Dnes zobrazeno 8x

Stylová kvalitně zařízená horská chalupa v částečně oplocené zahradě (bazén, koupací sud, stolní tenis, šipky, posezení, ohniště, dětský koutek) v malebné šumavské přírodě přímo pod horou Ostrý.

4 ložnice / max 14 osob
číslo chalupy: 0724

Dnes zobrazeno 22x

Stylová pěkně zařízená chalupa k pronájmu se saunou a stolním fotbalem v oplocené zahradě (bazén, stolní tenis, dětský koutek, gril) v malebné tiché lokalitě na kraji malé podhorské obce.

2 ložnice / max 8 osob
číslo chalupy: 1543

Dobře zařízená chalupa se saunou a s uzavřeným dvorkem (bazén, posezení, krb) v malé obci přímo pod horou Říp. Ideální k výletům do CHKO České Středohoří, Kokořínsko a do okolí Prahy.

4 ložnice / max 10 osob
číslo chalupy: 0971

Kvalitně zařízená horská chalupa k pronájmu se saunou a terasou v neoplocené zahradě (bazén, trampolína, posezení, krb) v horské obci v malebném horském údolí u říčky Malé Labe nedaleko lesa.

8 ložnic / max 20 osob
číslo chalupy: 1527

Dnes zobrazeno 9x

Mimořádně atraktivní luxusně zařízená chalupa k pronájmu s uzavřeným dvorem (stolní tenis, zastřešené venkovní posezení, výčepní zařízení), s vnitřním vyhřívaným bazénem, saunou a kulečníkem.

5 ložnic / max 18 osob
číslo chalupy: 2055

Mimořádně atraktivní chata v oplocené zahradě (bazén, trampolína, dětský koutek, posezení, krb, sauna, koupací káď) v malé tiché obci jen 10 km od Dolní Moravy (Stezka v oblacích).

4 ložnice / max 10 osob
číslo chaty: 1370

Akceptované poukázky a asociace