Chaty s vnitřním bazénem

V naší nabídce naleznete hned několik chat a chalup s vlastním vnitřním bazénem. Jedná se o zcela exkluzivní možnost, protože na trhu pronájmu chat a chalup jsou luxusní chaty s bazénem nedostatkové zboží. 

Vnitřní bazén přináší hned několik nesporných výhod:

  • koupání na chatě s vnitřním bazénem je možné  po celý rok bez ohledu na roční období nebo počasí
  • není nutné přizpůsobovat se otevírací době, bazén je vám k dispozici ve dne v noci
  • zajištění naprostého soukromí 
  • za "koupací" dovolenou na chalupě s bazénem můžete ušetřit výběrem termínu na jaře nebo na podzim, kdy jsou pobyty levnější než během hlavní letní sezóny
  • ušetříte za vstupy do bazénu. Pokud byste denně navštěvovali veřejný bazén, pobyt by vás spolu se vstupným vyšel dráž.
  • odpadá nutnost přesouvat se za bazénem - úspora času vaší dovolené

Pokud patříte mezi vyznavače wellness a místo vnitřního bazénu by pro vás byla atraktivní i vířivka, vířivý sud nebo kombinace sauny s ochlazovnou, prohlédněte si naši nabídku wellness chat

 


Související chaty a chalupy

Prohlíželo 102 lidí

Mimořádně atraktivní luxusně zařízená chalupa k pronájmu s uzavřeným dvorem (stolní tenis, zastřešené venkovní posezení, výčepní zařízení), s vnitřním vyhřívaným bazénem, saunou a kulečníkem.

5 ložnic / max 18 osob
číslo chalupy: 2055

Stylový mimořádně atraktivní kanadský srub s wellness místností (vnitřní masážní bazén) a saunou v oplocené zahradě (hřiště, trampolína, terasa, posezení, gril) na malebném místě na okraji malé osady.

4 ložnice / max 8 osob
číslo chaty: 1749
Pobyt v chatě nebo chalupě s vlastním vnitřním bazénem je ideální tip na dokonalou dovolenou a poskytuje několik skvělých výhod.

Prostorný penzion (pronajímá se samostatně jako chalupa jedné skupině hostů) se společenskou místností, vnitřním bazénem a velkou terasou leží v rekreační osadě jen 400 m od přehrady Lipno.

8 ložnic / max 24 osob
číslo chalupy: 2260

Pěkný prostorný samostatný apartmán na chalupě s vnitřním bazénem, vířivkou a rozlehlou zahradou (trampolína, terasa s posezením, gril) leží na kouzelné samotě u lesa s nádherným výhledem do okolí.

3 ložnice / max 8 osob
číslo apartmánu: 1741

Velmi pěkný ubytovací areál (chalupa a chata) s oplocenou zahradou a s bohatým sportovně-rekreačním zázemím (vnitřní bazén, tenisový kurt, stolní tenis, zastřešená pergola s posezením, kulečník, ...).

4 ložnice / max 19 osob
číslo chalupy: 1861

Kvalitně zařízený rekreační dům k pronájmu s wellness zázemím (vnitřní bazén, finská a parní sauna) leží v oplocené zahradě (altánek, posezení, krb) v chatové osadě nedaleko Komárovského rybníka.

5 ložnic / max 10 osob
číslo chaty: 2031

Prostorná kvalitně zařízená rekreační vila s wellness zázemím (vnitřní bazén s celoročním provozem, finská a parní sauna) v oplocené zahradě (pergola, posezení, krb) ve vilové čtvrti na okraji města.

5 ložnic / max 10 osob
číslo chalupy: 2032

Akceptované poukázky a asociace