Wellnes pobyt s vířivkou

Potřebujete nutně odpočinek a toužíte po soukromí? Ideálním řešením je wellness pobyt s vlastní vířivkou. V naší nabídce wellness pobytů najdete chaty, chalupy a apartmány s vlastní vířivkou na pokoji nebo v areálu chaty. Užijte si privátní wellness s vířivkou za rozumnou cenu. 
 

Ubytování na chatě s vířivkou


Pojem wellness je dnes často používaný, víte ale, co přesně znamená? Slovo wellness znamená především cestu k souladu mysli, duše a těla. Cílem je, aby se člověk cítil dobře a spokojeně po všech stránkách.

A to naše wellness pobyty rozhodně splňují. Stačí si vybrat chatu nebo chalupu, která je pro vás ta pravá. Ať už pojedete na víkend nebo rovnou na dovolenou, wellness pobyt s vířivkou na útulné chatě v soukromí je ta správná cesta k souladu fyzické i psychické stránky. 

Podstatnou výhodou je, že vířivku můžete používat, kdy se vám zachce, nejste omezeni denní ani noční dobou. Pobyt ve vířivce totiž odbourává stres, uvolňuje napětí a pomáhá proti nespavosti. Díky teplu, které ve vířivce působí na tělo, a vztlaku, se zmírňuje bolest a ztuhlost kloubů, také se zlepšuje krevní oběh. 

Relax s vířivkou si užijí zamilované dvojice stejně jako parta přátel.

Wellness pobyt s vlastní vířivkou si tak můžete užít s maximálním relaxem, v pohodlí, ale zároveň ve spojení s přírodou. Anebo tento zážitek můžete věnovat jako dárek prostřednictvím našich dárkových poukazů. Pokud byste před vířivkou upřednostnili spíše vnitřní bazén, vířivý (koupací) sud nebo saunu, prohlédněte si naši další nabídku wellness chat, které toto vybavení nabízejí.

 


Související chaty a chalupy

Stylová kvalitně zařízená horská chalupa v částečně oplocené zahradě (bazén, koupací sud, stolní tenis, šipky, posezení, ohniště, dětský koutek) v malebné šumavské přírodě přímo pod horou Ostrý.

4 ložnice / max 14 osob
číslo chalupy: 0724

Stylově zařízená roubená chalupa k pronájmu s neoplocenou zahradou (vířivka, dřevěné posezení, gril) leží u lesa v okrajové části obce v severní části Beskyd s nádherným výhledem do širokého okolí.

2 ložnice / max 8 osob
číslo chalupy: 23106
Wellness pobyt s vířivkou je ideálním řešením pro relaxaci o dovolené nebo víkendovém pobytu. Chaty s vlastní vířivkou umožňují naplno využít soukromé wellness při vašem pobytu.

Dnes zobrazeno 8x

Velmi pěkná horská chata s kulečníkem a saunou leží na neoploceném pozemku (terasa s posezením, koupací sud) v malebném prostředí Krkonošského národního parku zcela na okraji obce u lesa.

14 ložnic / max 42 osob
číslo chaty: 2103

Stylová kvalitně zařízená chata k pronájmu leží na neoploceném pozemku (vířivka, trampolína, terasa) na polosamotě na okraji obce v turisticky přitažlivé krajině národního parku České Švýcarsko.

2 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 1845

Krásná nadstandardně zařízená chalupa k pronájmu se společenskou místností a oploceným dvorem (zastřešená terasa s posezením, gril, koupací sud) leží v malebné krajině na Jindřichohradecku.

7 ložnic / max 23 osob
číslo chalupy: 2128

Dnes zobrazeno 37x

Kvalitně zařízená chata k pronájmu s terasou (posezení, gril), vířivkou, saunou a trampolínou leží v chatové osadě v kopci pod lesem v malebné krajině severní části Beskyd (ideální k turistice).

2 ložnice / max 7 osob
číslo chaty: 2021

Dnes zobrazeno 33x

Luxusní chalupa k pronájmu s bazénem a vlastním wellness (vířivka, infrasauna) leží na částečně oploceném pozemku (krb s udírnou, posezení) v klidné obci jen 7 km od Pecky (hrad, koupaliště).

3 ložnice / max 10 osob
číslo chalupy: 2132

Dnes zobrazeno 8x

Luxusní chalupa k pronájmu s wellness (vířivka, sauna), hernou (kulečník, stolní fotbálek), terasou (koupací sud, stolní tenis, posezení, gril) leží na neoploceném pozemku (trampolína) na okraji obce.

5 ložnic / max 10 osob
číslo chalupy: 2129

Akceptované poukázky a asociace