Zobrazit na mapě

Dolní Morava

Dolní Moravou se nazývá oblast v Pardubickém kraji, v okolí obcí Dolní Morava, Velká Morava a Malá Morava na rozhraní Orlických hor a Jeseníků. Dolní Morava se stala celoročně vyhledávanou turistickou oblastí, je pokladnicí zážitků. Část obce Dolní Morava leží v Národní přírodní rezervaci Králický Sněžník. V zimě láká na zimní sporty a lyžařské areály, v létě na horskou turistiku, výlety na kolech nebo houbaření v okolních lesích.

Nabídka chat a chalup Dolní Morava a okolí  

Dolní Morava je pro svou polohu na úpatí Králického Sněžníku vyhledávanou oblastí pro zimní dovolenou. Skiareál Dolní Morava nabízí 8 sjezdovek všech obtížností. Připraven je také snowpark, sáňkařská a crossová dráha, jízdy rolbou, vyzkoušet můžete i fat biky a skitouring.

V této atraktivní oblasti nabízíme chaty a chalupy pro vaše ubytování Dolní Morava. Pokud upřednostňujete soukromí a vlastní organizaci času, pronájem chaty nebo chalupy na Dolní Moravě a v okolí je to pravé pro vás. Ubytování na chatě má své přednosti, jste pány svého času. Snídaně, večeře, kdy, jak, vše máte ve svých rukách. Nikdo vás neruší, útulná chaloupka je jen pro vás. 

Dovolená Dolní Morava je skvělou volbou, v této oblasti najdete velké množství turisticky atraktivních cílů -  hrady, zámky, rozhledny, naučné stezky, unikátní vyhlídky ad., rozhodně je co objevovat.

Dolní Morava - tipy na výlet:

Fotogalerie - Dolní Morava

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Dolní Morava je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

Dolní Morava je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Velmi pěkně zařízená chalupa na neoploceném pozemku (posezení, krb) na malebném místě na okraji horské obce nedaleko lesa na úpatí Kralického Sněžníku jen 3 km od Stezky v oblacích.

3 ložnice / max 10 osob
číslo chalupy: 1158

Prohlíželo 137 lidí

Nová kvalitně zařízená chalupa k pronájmu s infrasaunou v zahradě s bazénem a pergolou (posezení, gril) leží v okrajové části města v dosahu mnoha turistických cílů (Kralický Sněžník, Suchý vrch, …).

6 ložnic / max 12 osob
číslo chalupy: 2033
Dolní Morava se stala celoročně vyhledávanou turistickou oblastí, je pokladnicí zážitků.

Stylově zrekonstruovaná atraktivní chata se sportovní místností (kulečník, stolní tenis) a wellness koupelnou (vířivá vana, sauna) na neoploceném pozemku v pěkném místě na kraji malé horské osady.

5 ložnic / max 15 osob
číslo chaty: 1468

Prohlíželo 182 lidí

Stylová účelně zařízená chalupa s hernou (kulečník, stolní fotbálek) ve velké zahradě (zapuštěný bazén, tenisový kurt, stolní tenis) leží na horním konci obce na kouzelném místě u lesa a louky.

4 ložnice / max 10 osob
číslo chalupy: 9540

Prohlíželo 132 lidí

Nová kvalitně zařízená chalupa k pronájmu s hernou (kulečník) a velkou neoplocenou zahradou (bazén, vířivý sud, trampolína, terasa, gril) leží na malebné polosamotě na okraji obce s výhledem na hory.

5 ložnic / max 12 osob
číslo chalupy: 2034

Rezervováno 25. 4.

Pěkná jednoduše zařízená chalupa ve velké oplocené zahradě (bazén, hřiště, terasa s posezením, krb) se nachází na polosamotě na kraji obce s možností krásných výletů do Jeseníků i Orlických hor.

3 ložnice / max 15 osob
číslo chalupy: 1634

Stylová roubená chalupa s infrasaunou na neoplocené zahradě (hřiště, bazén, posezení, ohniště) na kraji malé obce nedaleko lesa v atraktivní lokalitě jen 400 m od kláštera Hedeč a rozhledny Val.

3 ložnice / max 10 osob
číslo chalupy: 1250

Nový luxusně zařízený srub se stylovou obytnou místností (krb), zastřešenou terasou a zahradou (posezení, krb, dětské hřiště) nabízí pronájem na malebném místě nedaleko lesa na kraji obce.

4 ložnice / max 16 osob
číslo chaty: 1604

Akceptované poukázky a asociace