Zobrazit na mapě

Borkovická blata

Přírodní rezervace Borkovická blata je nejsevernější rašeliniště Třeboňské pánve staré více než 10 000 let. Jedná se o chráněné území nedaleko obce Borkovice u Soběslavi. Neopakovatelnou přírodou této přírodní rezervace vede i naučná stezka, která vás seznámí s faunou i florou této oblasti.
 

Fotogalerie - Borkovická blata

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Borkovická blata je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

Borkovická blata je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Pěkná jihočeská chalupa k pronájmu leží na z větší části oploceném pozemku (posezení, gril) v nevelké obci v atraktivní malebné oblasti na rozhraní Třeboňska a Táborska. Ideální k cykloturistice.

3 ložnice / max 6 osob
číslo chalupy: 1117

Dnes zobrazeno 9x

Pěkná částečně zrekonstruovaná chata k pronájmu leží na neoploceném pozemku (posezení, gril) v klidném prostředí na okraji chatové osady s výhledem k řece Lužnici (možnost rybaření).

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 2418
Borkovická blata jsou přírodní rezervace, toto rašeliniště je staré více než 10 000 let. Procházka místní naučnou stezkou rozhodně stojí za to.

Dnes zobrazeno 8x

Stylová typická jihočeská chalupa se zdobným štítem a kompletně uzavřeným dvorem (vířivka, pergola s posezením, plynový gril, ohniště) leží v malebné oblasti na rozhraní Třeboňska a Táborska.

2 ložnice / max 8 osob
číslo chalupy: 2320

Dnes zobrazeno 15x

Pěkně zařízená chata k pronájmu se zahradou (zapuštěný bazén, trampolína, gril). Na malebném místě v chatové osadě. Ubytování 1 km od řeky Lužnice (rybaření) a 5 km od Soběslavi (koupaliště).

2 ložnice / max 6 osob
číslo chaty: 2293

Dnes zobrazeno 9x

Pěkná účelně zařízená chata v ohrazené zahradě (pergola, posezení, krb, ohniště) v chatové osadě u rybníka a jen 300 m od řeky Lužnice (ideální pro rybáře) nedaleko města Soběslav (koupaliště).

2 ložnice / max 6 osob
číslo chaty: 1012

Dnes zobrazeno 13x

Účelně zařízená chata k pronájmu leží v oplocené zahradě (pergola, ohniště) v chatové osadě Švadlačky nedaleko řeky Lužnice (rybaření, přírodní koupání). Okolí je ideální k cykloturistice.

2 ložnice / max 5 osob
číslo chaty: 2067

Prohlíželo 98 lidí

Chata resp. kvalitně zařízená samostatná nástavba nad garáží a nová zahradní chatka v oplocené zahradě (bazén, pergola s posezením, krb, zahradní jezírko) leží na kraji obce nedaleko řeky Lužnice.

4 ložnice / max 7 osob
číslo chaty: 1116

Dnes zobrazeno 28x

Chalupa respektive zcela samostatná část chalupy s vlastním vchodem i s vlastní zahradou (zastřešená terasa, gril, vana k osvěžení) leží v obci v malebné jihočeské krajině jen 7 km od lázní Bechyně.

1 ložnice / max 5 osob
číslo chalupy: 2411

Akceptované poukázky a asociace