Rozhledny

Kraví hora (953 m n. m.) je nejznámější a nejnavštěvovanější horou Novohradských hor. 
Dříve tu bývala vojenská hláska, ta se později přestavěla na telekomunikační věž, která slouží jako rozhledna pro veřejnost. Po točitém schodišti se 130 schody se dostanete na vyhlídkovou plošinu s krásným výhledem do šumavské krajiny. Když budete mít štěstí na počasí, uvidíte i Alpy.

 

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Kraví hora je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

Kraví hora je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Velmi pěkně zrekonstruovaná chalupa s uzavřeným dvorem (bazén, stolní tenis, posezení, gril, ohniště) leží v obci v malebné krajině na rozhraní Novohradských hor, Třeboňska a Českobudějovicka.

2 ložnice / max 9 osob
číslo chalupy: 2291

Zcela nová atraktivní prostorná chalupa v oplocené zahradě (bazén, vířivka, stolní tenis, trampolína, terasa - posezení, gril, zahradní domek, kolárna) na malebné polosamotě s krásným výhledem k lesu.

6 ložnic / max 17 osob
číslo chalupy: 1416
Z nejznámější hory Novohradských hor budete mít překrásný výhled na šumavskou krajinu i vrcholky Alp.

Kvalitně zařízená prostorná chalupa k pronájmu na velkém neoploceném pozemku (bazén, tenisový kurt, beachvolejbalové hřiště, trampolína, stolní tenis, pergola) leží na malebné samotě u lesa.

8 ložnic / max 16 osob
číslo chalupy: 1058

Zrekonstruovaná chalupa k pronájmu se zahradou (pergola, posezení, ohniště) leží na okraji obce mimo zástavbu a je ideální zejména pro ty, kteří hledají samotu, klid, odpočinek a malebnou přírodu.

3 ložnice / max 10 osob
číslo chalupy: 2120

Stylově zařízená chata k pronájmu leží v oplocené zahradě (pergola s posezením a grilem, trampolína) na okraji obce v malebné na rybníky a lesy bohaté krajině CHKO Třeboňsko 12 km jižně od Třeboně.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 2417

Prohlíželo 147 lidí

Pěkná chalupa k pronájmu s oplocenou zahradou (pergola, gril, ohniště, trampolína) leží na okraji malé obce v malebné lokalitě na rozhraní CHKO Třeboňsko, Novohradských hor a Českobudějovicka.

2 ložnice / max 4 osoby
číslo chalupy: 2206

Prohlíželo 179 lidí

Komfortní kvalitně zařízená chalupa v oplocené zahradě (bazén, stolní tenis, pergola, gril). Dovolená v klidné části obce v atraktivní oblasti na rozmezí Šumavy a Novohradských hor.

3 ložnice / max 10 osob
číslo chalupy: 1578

Malá velmi pěkná chata k pronájmu v oplocené zahradě (zastřešená terasa s posezením, ohniště). Dovolená na okraji chatové osady nedaleko rybníka v kouzelné krajině CHKO Třeboňsko.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 1854

Akceptované poukázky a asociace