Zobrazit na mapě

Rozhledna Velký Kamýk

Rozhledny

Rozhledna stojí těsně pod  vrcholem kopce Velký Kamýk (531 m. n. m.) asi 10 km od Písku. Jedná se o telekomunikační věž s vyhlídkovou plošinou, odkud budete mít město Písek a šumavskou krajinu jako na dlani.   

 

 

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Rozhledna Velký Kamýk je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

Rozhledna Velký Kamýk je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Prohlíželo 114 lidí

Malá pěkně zařízená chata k pronájmu v oplocené zahradě (posezení, gril) na kraji malé obce v malebné mírně zvlněné krajině nabízející výborné podmínky k cykloturistice 13 km od města Písek.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 1127

Dnes zobrazeno 10x

Kompletně zrekonstruovaná velmi pěkná 2-pokojová chalupa k pronájmu s oploceným dvorem (posezení, gril) v tiché uličce v malé obci u Otavské cyklostezky jen 6 km od města Písek.

1 ložnice / max 6 osob
číslo chalupy: 1466
Kousek pod vrcholem kopce Velký Kamýk stojí stejnojmenná rozhledna, která vám poskytne krásný výhled na šumavskou krajinu.

Dnes zobrazeno 20x

Stylově zařízená velmi pěkná chata k pronájmu leží na neoploceném pozemku (bazén, posezení, gril, ohniště) v malebné lokalitě nad řekou Otavou (rybaření) na okraji chatové osady.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 2068

Dnes zobrazeno 23x

Jednoduše zařízená chata k pronájmu leží na neoploceném pozemku (posezení, ohniště) v malebné lokalitě nad řekou Otavou na okraji chatové osady. Je ideální pro rybáře nebo dovolenou v klidu přírody.

1 ložnice / max 3 osoby
číslo chaty: 1961

Dnes zobrazeno 9x

Pěkné zařízená chata k pronájmu s terasou (posezení, ohniště) v chatové oblasti v lese přímo nad řekou Otavou (koupání, rybaření) 5 km severně od Písku s okolím vhodným pro cyklovýlety.

2 ložnice / max 5 osob
číslo chaty: 1329

Malá velmi pěkně zařízená chata s terasou (posezení, gril) v oplocené zahradě na kraji obce jen 300 m od místního lázeňského areálu a jen 3 km od Orlické přehrady (koupání a rybaření).

1 ložnice / max 2 osoby
číslo chaty: 1014

Dnes zobrazeno 10x

Prostorná chalupa s velkou společenskou místností (stolní tenis, stolní fotbal, šipky) na neoploceném pozemku (altán s posezením, krb) na polosamotě u dančí obory. Cykloturistika.

2 ložnice / max 5 osob
číslo chalupy: 0914

Dnes zobrazeno 9x

Účelně zařízená chalupa k pronájmu s oplocenou zahrádkou (bazén, terasa s posezením, gril) leží v malé obci v krásné jihočeské krajině nedaleko přehrady Orlík a hradu Zvíkov.

3 ložnice / max 7 osob
číslo chalupy: 2393

Akceptované poukázky a asociace