Zobrazit na mapě

Pískový svět - Dolní Morava

Turistické zajímavosti

Těšte se na nezapomenutelný zážitek, protože pískový svět je ráj pro rodiny s dětmi. Budete si připadat jako na divokém západě, obklopeni stylovými stavbami, které můžete prozkoumat přes síť, lezeckou stěnu, žebříkem nebo skluzavkou ven.

Jako lovci mamutů se můžete pustit do archeologických vykopávek, hlavně kluci každého věku budou nadšení z pískového vlaku, který dopraví písek na pískové dopravníky a dál s ním mohou pracovat pomocí kbelíků a zvedacích systémů. Vyzkoušejte i rýžování zlata nebo vytvořte zvířecí stopy v písku a nezapomeňte na terénní houpačku.

Pískový svět je obklopen lanovým parkem, který najdete pod Obřím mamutem. Zabijete tak 3 mouchy jednou ranou a dětem dopřejete zážitky nabitý báječný den.

V atraktivní oblasti Dolní Morava nabízíme chaty a chalupy pro ubytování v každém ročním období, prohlédněte si nabídky Dolní Morava a Ubytování Dolní Morava s dětmi.

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Pískový svět - Dolní Morava je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Dnes zobrazeno 19x

Velmi pěkně zařízená chalupa na neoploceném pozemku (posezení, krb) na malebném místě na okraji horské obce nedaleko lesa na úpatí Kralického Sněžníku jen 3 km od Stezky v oblacích.

3 ložnice / max 10 osob
číslo chalupy: 1158

Prohlíželo 93 lidí

Rezervováno 25. 4.

Jednoduše a účelně zařízená chata s infrasaunou, terasou (posezení, krb) a bazénem na horním konci horské osady nedaleko lesa s krásným výhledem na okolní hory a ideálními podmínkami k turistice.

4 ložnice / max 10 osob
číslo chaty: 1239
Pískový svět si děti zamilují. Mohou se vrhnout na archeologické vykopávky nebo rýžování zlata, vyzkoušet pískové přepravníky, skluzavky a spoustu další zábavy.

Dnes zobrazeno 16x

Stylová účelně zařízená chalupa s hernou (kulečník, stolní fotbálek) ve velké zahradě (zapuštěný bazén, tenisový kurt, stolní tenis) leží na horním konci obce na kouzelném místě u lesa a louky.

4 ložnice / max 10 osob
číslo chalupy: 9540

Dnes zobrazeno 13x

Nová kvalitně zařízená chalupa k pronájmu s hernou (kulečník) a velkou neoplocenou zahradou (bazén, vířivý sud, trampolína, terasa, gril) leží na malebné polosamotě na okraji obce s výhledem na hory.

5 ložnic / max 12 osob
číslo chalupy: 2034

Stylově zrekonstruovaná atraktivní chata se sportovní místností (kulečník, stolní tenis) a wellness koupelnou (vířivá vana, sauna) na neoploceném pozemku v pěkném místě na kraji malé horské osady.

5 ložnic / max 15 osob
číslo chaty: 1468

Dnes zobrazeno 10x

Nová kvalitně zařízená chalupa k pronájmu s infrasaunou v zahradě s bazénem a pergolou (posezení, gril) leží v okrajové části města v dosahu mnoha turistických cílů (Kralický Sněžník, Suchý vrch, …).

6 ložnic / max 12 osob
číslo chalupy: 2033

Rezervováno 25. 4.

Pěkná jednoduše zařízená chalupa ve velké oplocené zahradě (bazén, hřiště, terasa s posezením, krb) se nachází na polosamotě na kraji obce s možností krásných výletů do Jeseníků i Orlických hor.

3 ložnice / max 15 osob
číslo chalupy: 1634

Stylová roubená chalupa s infrasaunou na neoplocené zahradě (hřiště, bazén, posezení, ohniště) na kraji malé obce nedaleko lesa v atraktivní lokalitě jen 400 m od kláštera Hedeč a rozhledny Val.

3 ložnice / max 10 osob
číslo chalupy: 1250

Akceptované poukázky a asociace