Zobrazit na mapě

Bobová dráha a lanový park Lipno nad Vltavou

Turistické zajímavosti

Lipno nad Vltavou nabízí spoustu aktivit pro celou rodinu. Vyzkoušet můžete zážitek z jízdy na bobové dráze nebo lanový park, vaše děti si to určitě zamilují.  Místní bobovka je jediná, kde najdete dvě dráhy najednou. Jedna vede koryty při zemi, druhá je vyvýšená nad ní. Lanový park je v příjemném prostředí, nabízí několik druhů lanových cest o délce 500 m je vhodných pro děti i dospělé. Doporučujeme zakončovací sjezd „ Fly kladkou“ nad hladinou rybníka.  

 

 

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Bobová dráha a lanový park Lipno nad Vltavou je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

Bobová dráha a lanový park Lipno nad Vltavou je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Kvalitně zařízená chalupa k pronájmu se zahradou (posezení, gril) a terasou (nádherný výhled) leží v chatové osadě u lesa zcela na okraji obce jen 2 km od Lipenské přehrady (koupání, vodní sporty).

3 ložnice / max 9 osob
číslo chalupy: 2189

Velmi pěkná chalupa k pronájmu leží v oplocené zahradě (terasa s vířivkou a posezením, stolní tenis, ohniště, vyžití pro děti) u lesa na okraji obce jen 5 km od přehrady Lipno (koupání, vodní sporty).

3 ložnice / max 14 osob
číslo chalupy: 2127
Bobovka v Lipně nad Vltavou je jediná, kde najdete dvě dráhy najednou. Lanový park nabízí několik druhů lanových cest pro děti i dospělé. Nenechte si ujít sjezd nad hladinou rybníka.

Pěkná nově zrekonstruovaná chata k pronájmu s terasou (posezení) leží na neoploceném pozemku (ohniště) v chatové osadě nedaleko lesa jen 500 m od přehrady Lipno (koupání, rybaření, vodní sporty).

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 1739

Velmi pěkně zrekonstruovaná chata k pronájmu na neoploceném pozemku (pergola s posezením a krbem) leží v chatové osadě u lesa jen 150 m od přehrady Lipno (koupání, rybaření, vodní sporty).

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 1811

Velmi pěkná zcela samostatná polovina dvojchaty s terasou na neoploceném pozemku (posezení, gril). Ubytování jen 200 m od pláže Lipenské přehrady (koupání, vodní sporty, rybaření).

2 ložnice / max 6 osob
číslo chaty: 0216

Pěkně zařízená zděná chata, resp. polovina dvojchaty se samostatným vchodem na neoploceném pozemku (altánek, posezení, krb) jen 200 m od přehrady Lipno (koupání, rybaření). Cykloturistika.

1 ložnice / max 6 osob
číslo chaty: 1333

Prostorný penzion (pronajímá se samostatně jako chalupa jedné skupině hostů) se společenskou místností, vnitřním bazénem a velkou terasou leží v rekreační osadě jen 400 m od přehrady Lipno.

8 ložnic / max 24 osob
číslo chalupy: 2260

Romanticky a útulně působící chata k pronájmu s krbem a udržovanou zahradou (venkovní posezení, ohniště, houpací síť) leží ve stráni nad přehradou Lipno (500 m). Ideální ke koupání a rybaření.

2 ložnice / max 3 osoby
číslo chaty: 2171

Akceptované poukázky a asociace