Zobrazit na mapě

Štastná země - zábavný park pro děti

Turistické zajímavosti

Areál Šťastná země byl založen v roce 2004 nedaleko Turnova. Jedná se o přírodní zábavní park pro děti. Pro malé návštěvníky jsou zde přichystány originální prolézačky, dřevěný hrad, obří trampolíny a mnohé další možnosti vyžití.

Velkou část areálu vyplňuje interaktivní geopark, kterým vede okružní stezka plná dobrodružných překážek a zábavných zastávek. Mohou ji absolvovat návštěvníci od nejmenších až po dospělé, stačí mít sportovního ducha a dobrou náladu.

V areálu také probíhají doprovodné zábavné akce pro celou rodinu. Šťastná země je v provozu od dubna do září každý den při dobrém počasí.

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Štastná země - zábavný park pro děti je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

Štastná země - zábavný park pro děti je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Velmi pěkný bungalov leží na velkém oploceném pozemku (plocha pro míčové hry, stolní tenis, pergola s posezením, gril) přímo pod zámkem Hrubá Skála a jen 500 m od skalního města Hruboskalsko.

4 ložnice / max 16 osob
číslo chaty: 0634

Rezervováno 16. 3.

Kvalitně zařízená rekreační chalupa v částečně oplocené zahradě (zapuštěný bazén, posezení, ohniště) leží na okraji malé obce v turisticky přitažlivé oblasti Českého ráje (skalní města, hrady, zámky).

5 ložnic / max 10 osob
číslo chalupy: 1826
Při návštěvě Českého ráje mohou rodiny s dětmi zavítat do přírodního areálu Šťastná země. Děti tu mohou vyzkoušet nejrůznější zábavné aktivity jako například rýžování českých granátků, pohyb po obřích vzduchových trampolínách nebo absolvovat naučně zábavnou stezku v interaktivním geoparku.

Prohlíželo 171 lidí

Zrekonstruovaná kvalitně zařízená samostatná polovina chalupy se samostatnou oplocenou zahradou (bazén, trampolína, posezení, ohniště) na krásné polosamotě u lesa jen 2 km od zámku Hrubá Skála.

3 ložnice / max 8 osob
číslo chalupy: 9925

Kvalitně zařízená rekreační chalupa k pronájmu v částečně oplocené zahradě (zapuštěný bazén, terasa s venkovním posezením, gril) leží na okraji malé obce v atraktivní oblasti Českého ráje.

2 ložnice / max 6 osob
číslo chalupy: 1827

Velmi pěkná kvalitně zařízená chalupa k pronájmu s oploceným pozemkem (zapuštěný vyhřívaný bazén, pergola, terasa, ohniště s lávovým kamenem) leží v malé obci v atraktivní oblasti Českého ráje.

3 ložnice / max 8 osob
číslo chalupy: 2301

Rezervováno 17. 3.

Pěkně zařízená chata k pronájmu s neoplocenou zahradou (terasa s posezením, gril, trampolína) v chatové osadě na atraktivním místě s úžasným výhledem na hrad Trosky a jen 300 m od Boreckých skal.

3 ložnice / max 6 osob
číslo chaty: 1825

Rezervováno včera

Účelně zařízená chalupa k pronájmu v oplocené zahradě (bazén, trampolína, terasa, gril, ohniště) leží v atraktivní oblasti Českého ráje jen 3 km od rozhledny Kozákov a 8 km od Turnova (koupaliště).

4 ložnice / max 12 osob
číslo chalupy: 2333

Kvalitně zařízená chata v oplocené zahradě (bazén, pergola s posezením a krbem) v malé tiché osadě v atraktivní lokalitě přímo pod zříceninou hradu Trosky. Ideální k cykloturistice.

2 ložnice / max 5 osob
číslo chaty: 1221

Akceptované poukázky a asociace