Zobrazit na mapě

Zlatá stoka

Zlatá stoka je vodní kanál v Třeboňské pánvi napájející tamější rybniční soustavu, je dlouhý téměř 48 km. Postaven byl v 16. stolení. Toto geniální dílo zásobuje rybníky Třeboňska "živou" vodou, aby se zde rybám dařilo. Proplétá se mezi největšími rybníky Třeboňska (Opatovický, Svět, Káňov, Velký Tisý, Rožmberk, Koclířov, Dvořiště). Podél Zlaté stoky vede turistická trasa, díky které můžete obdivovat krásná třeboňská zátiší. 

 

Fotogalerie - Zlatá stoka

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Zlatá stoka je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

Zlatá stoka je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Dnes zobrazeno 8x

Prostorná pěkně zařízená chalupa v oplocené zahradě (bazén, stolní tenis, trampolína, pergola s posezením a krbem) v malé obci jen 5 km od lázní Třeboň s okolím ideálním pro cykloturistiku.

7 ložnic / max 18 osob
číslo chalupy: 1178

Malá velmi pěkná chata k pronájmu v oplocené zahradě (zastřešená terasa s posezením, ohniště). Dovolená na okraji chatové osady nedaleko rybníka v kouzelné krajině CHKO Třeboňsko.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 1854
Zlatá stoka je vodní kanál v Třeboňské pánvi napájející místní rybniční soustavu, je dlouhý téměř 48 km. Podél Zlaté stoky vede oblíbená turistická trasa. .

Nadstandardně zařízená velmi pěkná rekreační vila k pronájmu v oplocené zahradě (stolní tenis, trampolína, terasa, posezení, krb) na atraktivním místě na kraji města jen 1,5 km od historického centra.

4 ložnice / max 11 osob
číslo chalupy: 1561

Stylově zařízený samostatný apartmán (studio) s terasou v přízemí ubytovacího zařízení Schwarzenberský seník jen 500 m od historického centra Třeboně a jen 250 m od rybníka Svět.

1 ložnice / max 2 osoby
číslo apartmánu: 1203a

Dnes zobrazeno 28x

Pěkně zařízená chata s terasou v oplocené zahradě (zahradní nábytek, ohniště) na okraji města v atraktivní lokalitě u parku se Schwarzenberskou hrobkou a jen 5 minut pěšky od rybníka Svět.

2 ložnice / max 5 osob
číslo chaty: 1011

Kvalitně zařízená prostorná chalupa k pronájmu na velkém neoploceném pozemku (bazén, tenisový kurt, beachvolejbalové hřiště, trampolína, stolní tenis, pergola) leží na malebné samotě u lesa.

8 ložnic / max 16 osob
číslo chalupy: 1058

Malá skromně zařízená chata v oplocené zahradě (posezení, ohniště) v malé obci v blízkosti rybníků Vítek a Rožmberk 4 km od lázní Třeboň. Ideální výchozí místo pro cykloturistické výlety.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 1327

Zcela nová atraktivní prostorná chalupa v oplocené zahradě (bazén, vířivka, stolní tenis, trampolína, terasa - posezení, gril, zahradní domek, kolárna) na malebné polosamotě s krásným výhledem k lesu.

6 ložnic / max 17 osob
číslo chalupy: 1416

Akceptované poukázky a asociace