Zobrazit na mapě

Týn nad Vltavou

Týn nad Vltavou je malebné jihočeské město, kterým protéká řeka Vltava. Můžete tu prozkoumat místní podzemní chodby, navštívit muzeum Vltavínů nebo výstavu loutek spjatou s loutkařským rodem Kopeckých. Na Vltavě můžete vyzkoušet paddleboard nebo šlapadlo. Letní divadelní scéna nabízí zajímavá představení na otočném hledišti.

 

Fotogalerie - Týn nad Vltavou

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Týn nad Vltavou je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

Týn nad Vltavou je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Nová velmi pěkná chata k pronájmu s terasou (posezení, gril) leží v chatové osadě u lesa na okraji obce v atraktivní lokalitě nedaleko soutoku řek Vltavy a Lužnice (ideální revír pro rybáře).

2 ložnice / max 6 osob
číslo chaty: 2040

Zrekonstruovaná jednoduše zařízená chata k pronájmu leží v částečně oplocené zahradě (terasa s posezením, gril) na okraji rekreační osady v malebném prostředí u řeky Vltavy (ideální pro rybáře).

2 ložnice / max 7 osob
číslo chaty: 1761
Jihočeské město Týn nad Vltavou ukrývá tajemné podzemní chodby, za návštěvu stojí muzeum Vltavínů nebo výstava loutek.

Dnes zobrazeno 11x

Jednoduše zařízená dřevěná chata k pronájmu leží v chatové osadě v malebném prostředí u řeky Lužnice (přírodní koupání, rybaření) na neoploceném pozemku (zastřešené posezení, ohniště).

2 ložnice / max 6 osob
číslo chaty: 2224

Prohlíželo 125 lidí

Prostorná účelně zařízená novostavba chalupy k pronájmu s kulečníkovou hernou a oplocenou zahradou (zapuštěný bazén, trampolína, terasa) leží na okraji obce necelé 2 km od soutoku Vltavy a Lužnice.

4 ložnice / max 9 osob
číslo chalupy: 2338

Dnes zobrazeno 18x

Pěkná účelně zařízená chata nabízí pronájem v tichém prostředí chatové osady na místě s nádherným výhledem na řeku Vltavu (možnost rybaření a přírodního koupání) jen 4 km od Týna nad Vltavou.

3 ložnice / max 6 osob
číslo chaty: 1510

Dnes zobrazeno 8x

Pěkně zařízená chata k pronájmu se nachází na neoploceném částečně živým plotem chráněném pozemku (posezení, gril, ohniště) v chatové osadě nedaleko lesa a řeky Lužnice jen 6 km od lázní Bechyně.

2 ložnice / max 6 osob
číslo chaty: 2416

Pěkná jednoduše zařízená chata k pronájmu leží na kouzelné samotě přímo u rybníka a lesa nedaleko lázeňského města Bechyně. Je ideální pro trávení volného času v přírodě a odpočinek mimo civilizaci.

1 ložnice / max 6 osob
číslo chaty: 2317

Dnes zobrazeno 11x

Kompletně zrekonstruovaná chalupa k pronájmu s oplocenou zahradou (vířivka, pergola, gril, ohniště) leží na okraji lázeňského města na atraktivním místě v podzámčí jen 100 m od řeky Lužnice.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chalupy: 2164

Akceptované poukázky a asociace