Zobrazit na mapě

Beranky - pozorování zvěře

Turistické zajímavosti

Už jste někdy měli možnost pozorovat jeleny, srnce a další zvěř v jejím přirozeném prostředí? Tento nezapomenutelný zážitek můžete zažít díky pozorovacímu srubu v obůrce Beranky nedaleko obce Srní, je však potřebná předchozí rezervace termínu. Když budete mít štěstí, zahlédnete i nejsilnějšího jelena přezdívaného Král Šumavy. Zimní pozorování probíhá v určených termínech od prosince do března, pozorovací sruby jsou vytápěné.

 

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Beranky - pozorování zvěře je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

Beranky - pozorování zvěře je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Dnes zobrazeno 9x

Rezervováno 21. 4.

Stylová pěkně zařízená chalupa v neoplocené zahradě (stolní tenis, trampolína, posezení, gril) v zapomenuté malé osadě o 6 chalupách (na polosamotě) uprostřed lesů v národním parku Šumava.

3 ložnice / max 9 osob
číslo chalupy: 1237

Dnes zobrazeno 9x

Kvalitně zařízená chalupa k pronájmu s oplocenou zahradou (zapuštěný bazén, terasa, posezení, gril) leží na malebné šumavské polosamotě u lesa jen 200 m od řeky Otavy a jen 7 km od vstupu do Povydří.

6 ložnic / max 14 osob
číslo chalupy: 1918
Pozorovací místo Beranky je uvnitř přezimovací obůrky a je určeno pro zimní pozorování jelení zvěře během jejich přirozeného pastevního cyklu. Najdete ho nedaleko Srní na Šumavě.

Stylově zařízená poloroubená chalupa k pronájmu leží na rozsáhlém neoploceném pozemku (posezení, gril, ohniště) na kraji osady Nové Městečko v malebné šumavské krajině v blízkosti řeky Otavy a lesa.

3 ložnice / max 8 osob
číslo chalupy: 2065

Moderně a nadstandardně zařízená maringotka k pronájmu leží na polosamotě v blízkosti lesa a řeky Otavy na společném neoploceném pozemku (pergola, krb, ohniště) s další pronajímanou maringotkou.

0 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 2261

Moderně a nadstandardně zařízená maringotka k pronájmu leží na polosamotě v blízkosti lesa a řeky Otavy na společném neoploceném pozemku (pergola, krb, ohniště) s další pronajímanou maringotkou.

0 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 2262

Prostorná účelně zařízená chalupa k pronájmu s bohatým sportovně rekreačním zázemím (stolní tenis, kulečník, stolní fotbal) a uzavřeným dvorem (posezení, gril) v malé obci jen 4 km od hradu Kašperk.

4 ložnice / max 13 osob
číslo chalupy: 1742

Stylově zařízená horská chalupa leží na neoploceném pozemku (zapuštěný bazén, sauna, posezení, gril, ohniště) obklopena skvostnou a čistou přírodou národního parku Šumava.

6 ložnic / max 12 osob
číslo chalupy: 2359

Útulný apartmán se samostatným vchodem v přízemí apartmánového domu leží na atraktivním místě na okraji horské obce u lesa. Je ideální pro všechny, kteří chtějí poznat krásy Šumavy pěšky či na kole.

0 ložnice / max 2 osoby
číslo apartmánu: 2109a

Akceptované poukázky a asociace