Zobrazit na mapě

Tesařova cesta v Meziboří u Litvínova

Přírodní zajímavosti

Naučná stezka Tesařova cesta má počátek v Meziboří a vede přes Litvínov zpět do Meziboří.

Byla vybudována pro rekreaci obyvatel této oblasti i pro místní dovolenkáře. Na trase, která je dlouhá dvanáct kilometrů, se nachází 17 zastávek, kde se návštěvníci mohou dovědět mnoho zajímavostí o této oblasti i o celých Krušných horách. Jsou zde informace nejen o přírodních zajímavostech, ale i o historii a architektuře navštívené lokality. Dále se návštěvníci seznámí s vegetací, péčí o lesy a s biocentrem Šumný důl. K odpočinku slouží několik na stezce umístěných odpočívadel.

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Tesařova cesta v Meziboří u Litvínova je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

Tesařova cesta v Meziboří u Litvínova je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Novostavba luxusně zařízené chaty k pronájmu s infrasaunou, vířivkou a vyhřívaným venkovním bazénem leží na částečně oploceném pozemku v klidné chatové osadě v Krušných horách.

3 ložnice / max 6 osob
číslo chaty: 2217

Útulná plně vybavená rodinná chata s krbem k pronájmu leží na oploceném pozemku (vyhřívaný bazén, sauna, vířivka, venkovní krb s posezením, gril a stolní tenis) v chatové osadě v Krušných horách.

3 ložnice / max 6 osob
číslo chaty: 2215
Naučná stezka Tesařova cesta u Litvínova je vhodná pro rodinné procházky nebo výlety na kole. I v zimě je možné obdivovat krásu krajiny a vychutnat si její klid třeba na běžkách. V místech, kde stezka vede nad Šumenským údolím, je překrásný výhled do okolí.  

Novostavba luxusně zařízené chaty k pronájmu s infrasaunou, vířivkou a vyhřívaným venkovním bazénem leží na částečně oploceném pozemku v klidné chatové osadě v Krušných horách.

3 ložnice / max 6 osob
číslo chaty: 2216

Pěkně zařízená chalupa s oploceným dvorem (posezení, gril), zahradou a terasou v malé obci přímo pod nejvyšší horou Českého Středohoří pod Milešovkou (rozhledna). Ideální k cykloturistice.

3 ložnice / max 7 osob
číslo chalupy: 1261

Nová kvalitně zařízená chata s terasovitým pozemkem (vířivka, trampolína, pergola s posezením a krbem) leží v chatové osadě na atraktivním místě v blízkosti ski areálu a četných turistických tras.

3 ložnice / max 8 osob
číslo chaty: 2011

Nová kvalitně zařízená chata s terasovitě řešeným pozemkem s venkovním posezením a ohništěm leží v chatové osadě na atraktivním místě v blízkosti ski areálu a četných turistických tras.

2 ložnice / max 9 osob
číslo chaty: 2362

Luxusní kvalitně zařízená chata k pronájmu leží v oploceném areálu (vířivka, sauna, altánek, gril, klubová společenská místnost) v lese na klidném místě v atraktivní lokalitě pod vyhlídkou Větruše.

4 ložnice / max 10 osob
číslo chaty: 2242

Prohlíželo 123 lidí

Pěkně a účelně zařízená chata na neoploceném pozemku (pergola, posezení, krb) na malebné polosamotě v lese jen 6 km od Loun (aquapark) s možností krásných výletů do CHKO České Středohoří.

2 ložnice / max 6 osob
číslo chaty: 1176

Akceptované poukázky a asociace