Zobrazit na mapě

Rozhledna Čermákův vrch

Rozhledny

Rozhledna Čermákův vrch (532 m n. m.) se nachází na Třeboňsku. Železná rozhledna slouží především jako telekomunikační věž.  Na její vyhlídkovou plošinu ve výšce 17 metrů se dostanete zdoláním 90-ti železných točitých schodů. Užijete si výhled na Novohradské hory, Blanský les, Šumavu, Tábor, Choustník a Středočeskou pahorkatinu.

Z obce Krátošice sem vede asi půl kilometru dlouhá nenáročná modrá turistická trasa, vhodná i pro malé děti nebo maminky s kočárky. 

 

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Rozhledna Čermákův vrch je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

Rozhledna Čermákův vrch je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Dnes zobrazeno 33x

Rezervováno dnes

Starší venkovská chalupa k pronájmu s pěkně zrekonstruovaným interiérem a terasou (posezení, gril) leží v malé obci na Táborsku jen 3 km od hradu Choustník.

2 ložnice / max 4 osoby
číslo chalupy: 1863

Prohlíželo 132 lidí

Jednoduše zařízená chatka s terasou na louce (posezení, ohniště) na kraji obce jen cca. 50 m od řeky Lužnice (možnost rybaření) v krásné přírodě jižních Čech asi 15 km jižně od Tábora.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 1013b
Rozhlednu najdete nad obcí Krátošice, 17 km jihovýchodně od Tábora, na vrcholu kopce Čermákův vrch. Přístup k rozhledně je snadný a zvládnou ho všichni včetně cyklistů, malých dětí a maminek s kočárkem.

Pěkně zařízený mobilní domek přestavěný na zahradní chatku s terasou v malebné lokalitě na louce na kraji obce jen 50 m od řeky Lužnice (rybaření) asi 15 km jižně od historického města Tábor.

3 ložnice / max 6 osob
číslo chaty: 1808

Dnes zobrazeno 9x

Jednoduše zařízená chatka s terasou na louce (posezení, ohniště) na kraji obce jen cca. 50 m od řeky Lužnice (možnost rybaření) v krásné přírodě jižních Čech asi 15 km jižně od Tábora.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 1013a

Pěkně zařízená chata k pronájmu v částečně oplocené zahradě (terasa s posezením, ohniště) leží na kraji malé obce v malebné jihočeské krajině jen 100 m od řeky Lužnice – ideální pro rybáře.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 1575

Dnes zobrazeno 8x

Rezervováno 17. 4.

Chata resp. kvalitně zařízená samostatná nástavba nad garáží a nová zahradní chatka v oplocené zahradě (bazén, pergola s posezením, krb, zahradní jezírko) leží na kraji obce nedaleko řeky Lužnice.

4 ložnice / max 7 osob
číslo chaty: 1116

Dnes zobrazeno 9x

Pěkně zařízená chata k pronájmu se zahradou (zapuštěný bazén, trampolína, gril). Na malebném místě v chatové osadě. Ubytování 1 km od řeky Lužnice (rybaření) a 5 km od Soběslavi (koupaliště).

2 ložnice / max 6 osob
číslo chaty: 2293

Jednoduše zařízená glampingová maringotka k pronájmu s velkou terasou (posezení, gril) leží přímo u řeky Lužnice a lesa v chatové rekreační oblasti. Ideální pro rybáře a pobyt v přírodě pro nenáročné.

0 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 2319

Akceptované poukázky a asociace