Zobrazit na mapě

CHKO Bílé Karpaty

Přírodní zajímavosti

Pohoří Bílé Karpaty leží na pomezí českých a slovenských hranic. Jedná se o region s nádhernou přírodou a mnoha panoramatickými výhledy, zejména z nejvyššího vrcholu Velká Javořina (970 m), odkud vidíte na českou i slovenskou stranu Karpat.

CHKO Bílé Karpaty je ideální oblastí jak pro letní, tak zimní dovolenou. V létě můžete podniknout výlet do přírodních rezervací Čertoryje, Jazevčí a Zahrady pod Hájkem. Pro cyklisty je připravena dálková Beskydsko-karpatská magistrála a mnoho dalších tras. Za návštěvu dále stojí známá Vršatecká bradla, Červený kameň, Lednický hrad, větrný mlýn v Kuželově nebo zámek Světlov v Bojkovicích. Díky přítomnosti velkého množství pramenů se zde také nachází největší moravské lázně  - Luhačovice

Region Bílých Karpat je naší doporučenou oblastí pro ubytování na chatách  a chalupách v Beskydech i dalších oblastech na Moravě. 

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

CHKO Bílé Karpaty je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

CHKO Bílé Karpaty je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Útulná jednoduše zařízená chata k pronájmu leží na neoploceném pozemku (posezení, gril) v chatové rekreační oblasti na atraktivním klidném místě pod Mikulčiným vrchem v Bílých Karpatech.

1 ložnice / max 2 osoby
číslo chaty: 2235

Jednoduše zařízený apartmán na chalupě se zcela samostatným vchodem s možností využití dvora (posezení, gril, ohniště) se nachází v obci v malebné krajině Bílých Karpat (Lopeník, Velká Javořina).

2 ložnice / max 4 osoby
číslo apartmánu: 1969
Pohoří Bílé Karpaty leží na pomezí českých a slovenských hranic. Jedná se o region s nádhernou přírodou a mnoha panoramatickými výhledy ...

Kvalitně zařízená chalupa k pronájmu s uzavřeným dvorem (koupací sud, posezení, gril), saunou a stodolou (společenská místnost) leží v obci na úpatí Bílých Karpat jen 100 m od místního koupaliště.

4 ložnice / max 15 osob
číslo chalupy: 2124

Dnes zobrazeno 9x

Luxusní chata se zastřešenou terasou (vířivka, posezení, gril) leží na oploceném pozemku (sauna, trampolína, vyžití pro děti) na malebné samotě jen 10 km od lázní Luhačovice.

3 ložnice / max 8 osob
číslo chaty: 2115

Velmi pěkně zařízená valašská chalupa v částečně oplocené zahradě (vířivka, terasa s posezením, ohniště, gril) v malé tiché obci pod lesem jen 800 m od krásného koupaliště. Turistika. Cykloturistika.

2 ložnice / max 8 osob
číslo chalupy: 1474

Prohlíželo 136 lidí

Pěkně zařízená malá vesnická chalupa k pronájmu v oplocené zahradě (posezení, gril, ohniště) se nachází na kraji obce v malebné na lesy bohaté beskydské krajině jen 200 m od místního koupaliště.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chalupy: 1665

Velmi pěkná chalupa s hernou (kulečník, stolní fotbal) na oploceném pozemku (trampolína, stolní tenis, pergola s posezením, gril) v malé valašské obci obklopené lesy jen 8 km od Vsetína.

2 ložnice / max 6 osob
číslo chalupy: 1150

Pěkně zařízený lovecký apartmán v prvním patře penzionu s možností využití bazénu a tělocvičny v obci obklopené lesy na rozhraní Hostýnských a Vizovických vrchů cca. 20 km od Zlína.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo apartmánu: 0312

Akceptované poukázky a asociace