Zobrazit na mapě

Adršpašsko-teplické skály

Adršpašsko-teplické skály leží ve východních Čechách v okrese Náchod a jsou jedno jedním z nejkrásnějších míst naší země. Příroda zde vytvořila obdivuhodná skalní města, ve kterých má každá skála své jméno, takže návštěvníci se tu setkají se Starostou a Paní starostovou, Mnichem v kutně, Myslivečkem na čekané, ale i se Smetanou u klavíru či s Golemem. Je zde několik prohlídkových okruhů s informačními cedulemi, které provedou návštěvníky kolem nejzajímavějších míst. Adršpašsko-teplické skály jsou krásné ve všech ročních obdobích. Na jaře zde rozkvétá mnoho vzácných druhů chráněných rostlin, na podzim krásu skal podtrhují poeticky zbarvené okolní stromy a v zimě, když na skalách leží jemný poprašek sněhu, vyniknou i místa, kterých by si návštěvníci jindy nevšimli.

K návštěvě lze doporučit i další malebná skalní města v blízském okolí a to především Broumovské stěny a skalní město Ostaš.

Fotogalerie - Adršpašsko-teplické skály

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Adršpašsko-teplické skály je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

Adršpašsko-teplické skály je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Prohlíželo 181 lidí

Stylová roubená chalupa s hernou (stolní tenis, šipky) na neoploceném pozemku (zahradní nábytek, krb, gril) na kraji malé osady v atraktivní lokalitě přímo v Adršpašsko-teplických skalách.

3 ložnice / max 8 osob
číslo chalupy: 9354

Zrekonstruovaná pěkně zařízená chalupa s prostornou obytnou kuchyní leží na neoploceném pozemku (bazén, posezení, krb) v okrajové části krkonošské obce s možností krásných turistických výletů.

3 ložnice / max 12 osob
číslo chalupy: 1751
Krásným cílem výletu pro milovníky turistiky jsou Adršpašsko-teplické skály. Jsou zde dvě velká skalní města: Adršpašské město a Teplické skály. V každém je upravený prohlídkový okruh s informačními tabulemi, na kterých se návštěvníci dozví mnoho zajímavého o skalách jejich fauně i flóře i o lidech s nimi spjatými.

Dnes zobrazeno 8x

Pěkně zařízený mobilní domek (chatka) k pronájmu se zastřešenou dřevěnou terasou leží v oplocené zahradě (ohniště, gril) v klidné venkovské lokalitě nedaleko lesa v blízkosti CHKO Broumovsko.

2 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 1930

Nadstandardně zařízená chalupa na neoploceném pozemku (bazén, šipky, posezení, krb) na kraji malé obce u lesa v malebné krajině CHKO Broumovsko jen 15 km od Adršpašsko-teplických skal.

5 ložnic / max 18 osob
číslo chalupy: 1142

Prohlíželo 140 lidí

Pěkná účelně zařízená poloroubená chalupa leží na oploceném pozemku (posezení, gril) v klidné části obce v malebné krajině CHKO Broumovsko (ideální k návštěvě skalních měst) nebo k cykloturistice.

2 ložnice / max 8 osob
číslo chalupy: 1817

Rezervováno 27. 3.

Zrekonstruovaná velmi pěkně zařízená chalupa ve velké zahradě (posezení, krb) v obci jen 12 km od Trutnova (koupaliště) a jen 30 km od Adršpašsko-teplických skal.

2 ložnice / max 4 osoby
číslo chalupy: 1352

Moderně zařízená chalupa k pronájmu s wellness (sauna, vířivka) a neoploceným pozemkem (bazén, stolní tenis, zastřešené posezení, krb, gril, vyžití pro děti) leží na okraji malé obce v Krkonoších.

7 ložnic / max 18 osob
číslo chalupy: 2379

Pěkná dobově zařízená chalupa k pronájmu na neoploceném pozemku (posezení, gril, ohniště) na malebném místě s krásným výhledem do okolí na polosamotě v sousedství pouze 4 dalších chalup.

3 ložnice / max 8 osob
číslo chalupy: 1642

Akceptované poukázky a asociace