Zobrazit na mapě

Zámek Bruntál

Hrady a zámky

Architektonickou perlou města Bruntál je renesanční zámek. Návštěvníci jej najdou přímo v historickém středu města. Původně zde stával gotický hrad, který byl v 16. století přestavěn. K zámku patří krásný park, ve kterém se nachází půvabná terasa a schodiště z období baroka, pavilonek a romantické sochy.

V zámku si mohou návštěvníci prohlédnout působivé sály s uměleckou rokokovou výzdobou. Zajímavá je zde zbrojnice s bohatou kolekcí zbraní a knihovna s mnoha svazky historických knih. V části zámku je instalována expozice mapující historii Bruntálska. Pro veřejnost je otevřeno celoročně.

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Zámek Bruntál je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

Zámek Bruntál je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Jednoduše zařízená chalupa s velkou oplocenou zahradou leží na okraji obce v blízkosti přehrady Slezská Harta (koupání, vodní sporty, rybaření) a v dosahu Jeseníků (Praděd, Karlova Studánka, ...).

5 ložnic / max 16 osob
číslo chalupy: 2036

Vkusně zrekonstruovaná prostorná chalupa k pronájmu s infrasaunou leží na neoploceném pozemku (bazén, vířivka, terasa, vyžití pro děti, gril, ohniště) na okraji obce v hornaté krajině Jeseníků.

5 ložnic / max 12 osob
číslo chalupy: 2343
Národní kulturní památka zámek Bruntál je krásná renesanční stavba. Kromě klasické zámecké prohlídky je zde možné navštívit muzeum Bruntálska. Konají se zde zajímavé kulturní akce, jako například Vánoce či Velikonoce na zámku. V červnu jsou prostory zámku součástí slavností Den města.

Kvalitně zařízená 7-pokojová chalupa k pronájmu s wellness místností leží ve velké zahradě (bazén, trampolína, pergola s posezením, gril, ohniště, vyžití pro děti) jen 600 m od skiareálu Avelanche.

6 ložnic / max 19 osob
číslo chalupy: 1734

Prostorná pěkně zařízená chalupa s infrasaunou a velkou oplocenou zahradou (pergola, ohniště, vyžití pro děti) leží na okraji obce v hornaté krajině Jeseníků a je ideální pro dovolenou po celý rok.

5 ložnic / max 16 osob
číslo chalupy: 2273

Prostorná vkusně zařízená chata k pronájmu s bohatým sportovně zábavným vyžitím (hřiště, stolní tenis, biliard, stolní fotbálek, juke box, …) leží v neoplocené zahradě v chatové osadě na okraji obce.

4 ložnice / max 15 osob
číslo chaty: 2035

Prohlíželo 110 lidí

Jednoduše zařízená chata k pronájmu na neoploceném pozemku (hřiště, trampolína, posezení, ohniště, gril) leží v chatové osadě v malebné krajině Jeseníků jen 11 km od Karlovy Studánky.

3 ložnice / max 8 osob
číslo chaty: 1342

Dnes zobrazeno 23x

Rezervováno včera

Zrekonstruovaná kvalitně zařízená chalupa k pronájmu s bohatým sportovně-rekreačním zázemím (koupací káď, hřiště, trampolína, terasa, ohniště) leží na samotě v malebné krajině Jeseníků.

6 ložnic / max 22 osob
číslo chalupy: 2060

Pěkně zařízená chalupa k pronájmu s hernou (stolní tenis, stolní fotbálek) leží v oplocené zahradě (trampolína, terasa s posezením a grilem) v malém městečku v malebné oblasti na úpatí Jeseníků.

3 ložnice / max 8 osob
číslo chalupy: 2168

Akceptované poukázky a asociace