Zobrazit na mapě

Výlety do Polska

Turistické zajímavosti

Nedaleko česko-polských hranic si mohou turisté prohlédnout město Jelenia Góra, které leží na soutoku řek Bóbr a Kamienna. Je zde mnoho sakrálních památek a zřícenina hradu Chojnik. Kdo chce vyrazit za nákupy, může ve městě Walbrzych navštívit velké obchodní a zábavní centrum Galerie Victoria. Polskou přírodu mohou návštěvníci obdivovat v okolí turistického a sportovního střediska Szklarska Poreba. Vede odtud sedačková lanovka na vrchol Szrenica vysoký 1362 metrů, ze kterého je překrásný rozhled na celou polskou část Krkonošského pohoří. Na okraji města lze navštívit sklářské muzeum s brusírnou skla. V okolí města je mnoho turistických značených tras, které návštěvníky provedou po nejmalebnějších koutech zdejší přírody. V zimě je zde možné využít mnoho upravovaných běžeckých tras a sjezdovek.

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Výlety do Polska je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

Výlety do Polska je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Útulný kvalitně zařízený apartmán k pronájmu v prvním patře domu s prázdninovými apartmány na klidném místě u lesa jen 1 km od Mumlavského vodopádu. Ideální pro turistickou dovolenou.

1 ložnice / max 5 osob
číslo apartmánu: 2046

Prostorná luxusně zařízená chalupa na neoploceném pozemku (zapuštěný vyhřívaný bazén, posezení, krb, dětský koutek) v klidné části horské obce pod lesem u horského potoka jen 5 km od Harrachova.

6 ložnic / max 20 osob
číslo chalupy: 1502
Návštěvníci pohoří Krkonoše se mohou vypravit na výlet do nedalekého Polska. V dostupné vzdálenosti je možné prohlédnout si například překrásný poutní klášter v polské vesnici Krzeszów – Grüssau či přehradní jezero Bukówka s malebnou okolní přírodou.

Jednoduše zařízená chalupa s terasou (zahradní nábytek) na neoploceném pozemku v dolní části obce jen 2 km od nejbližšího lyžařského areálu a s prostředím ideálním k turistickým výletům.

3 ložnice / max 10 osob
číslo chalupy: 1281

Stylově zařízená velmi pěkná chalupa leží na částečně oploceném pozemku (posezení, krb, gril, vyžití pro děti) v dolní části Rokytnice nad Jizerou s mnoha možnostmi k turistice a lyžování.

3 ložnice / max 10 osob
číslo chalupy: 1723

Pěkně zařízená chalupa k pronájmu na neoploceném pozemku (posezení, ohniště) na kraji malé horské osady jen 100 m od lyžařského areálu v sousedství hřiště a občerstvení. Turistika.

6 ložnic / max 18 osob
číslo chalupy: 1365

Prostorná kvalitně zařízená horská chalupa se saunou na neoploceném pozemku (zapuštěný bazén, posezení, krb) na atraktivním klidném místě pod lesem s krásným výhledem do údolí.

7 ložnic / max 18 osob
číslo chalupy: 1503

Prostorná horská chata k pronájmu na neoploceném pozemku se společenskou místností leží na atraktivním klidném místě u lesa přímo na turistické stezce vedoucí do vrcholových partií Jizerských hor.

5 ložnic / max 21 osob
číslo chaty: 2299

Velmi pěkně nově zařízená chalupa k pronájmu na neoploceném pozemku (bazén, pergola, gril) leží v kopci nad městem v atraktivním horském prostředí ideálním pro turistiku po Jizerských horách.

3 ložnice / max 8 osob
číslo chalupy: 1848

Akceptované poukázky a asociace