Rybník Sykovec se nachází mezi obcemi Tři Studně a Vlachovice na Vysočině.

Rybník vznikl mezi lety 1587-1646, rozloha je 13,9 ha a hluboký je od 0,6 do 8 metrů. Je zde nasazeno velké množství druhů ryb např. kapr, amur, pstruh duhový, siven, sumec, candát, štika a další.

V blízkosti se nachází kemp, kde je možné si zapůjčit loďku, šlapadlo, kolo a další sportovní potřeby. Dále se zde nachází několik restaurací, hotelů, penzionů a také hřiště na tenis a plážový volejbal.

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Sykovec je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

Sykovec je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Jednoduše zařízená chata na neoploceném pozemku (posezení, ohniště) na kraji chatové osady u lesa na atraktivním místě nedaleko rekreačních rybníků Medlov a Sykovec ve Žďárských vrších.

3 ložnice / max 7 osob
číslo chaty: 1106

Velmi pěkně zařízená chalupa k pronájmu v částečně oplocené zahradě (altán s posezením, ohniště) se nachází v malé osadě nedaleko lesa v malebné krajině CHKO Žďárské vrchy.

4 ložnice / max 8 osob
číslo chalupy: 1557
Rybník Sykovec je nejvýše položeným rybníkem na Vysočině v CHKO Žďárské vrchy. Rybník leží v malebném prostředí obklopen lesy a je využíván ke sportovnímu rybolovu a přírodnímu koupání. Kolem rybníka vede naučná stezka Po stopách posledního vlka Vysočiny.

Dnes zobrazeno 11x

Mimořádně atraktivní stylová chalupa s terasou a infrasaunou ve velké zahradě (bazén, stolní tenis, hřiště, dětský koutek) na kraji obce s překrásným výhledem k lesu jen 2,5 km od Devíti skal.

4 ložnice / max 12 osob
číslo chalupy: 1368

Dnes zobrazeno 10x

Zděná velmi pěkně zařízená chata v oplocené zahradě (posezení, ohniště) v chatové osadě nedaleko lesa jen 700 m od rekreačního rybníku Velké Dářko (koupání, vodní sporty). Turistika.

2 ložnice / max 6 osob
číslo chaty: 1269

Dnes zobrazeno 16x

Útulně a pěkně zařízená chata v samostatné zahradě (pergola, posezení, ohniště) v chatové osadě nedaleko lesa jen 800 m od rekreačního rybníka Velké Dářko. Ideální k cykloturistice.

3 ložnice / max 6 osob
číslo chaty: 1270

Velmi pěkně zařízená prostorná chalupa se stolním tenisem a oplocenou zahrádkou (posezení, krb, pískoviště) v tiché obci v krásné krajině centrální části Žďárských vrchů. Turistika.

3 ložnice / max 12 osob
číslo chalupy: 1107

Účelně zařízený bezbariérový apartmán s možností využít gril a společenskou místnost (bar, výčep, kulečník) k pronájmu v tiché obci v krajině centrální části Žďárských vrchů jen 5 km od Devíti skal.

0 ložnice / max 8 osob
číslo apartmánu: 2253

Nápaditě zařízený rekreační objekt k pronájmu leží na oploceném pozemku statku na kraji obce a nabízí všestranné vyžití pro celou rodinu s kompletním bezbariérovým přístupem i zařízením.

0 ložnice / max 10 osob
číslo chalupy: 2211

Akceptované poukázky a asociace