Zobrazit na mapě

Rešovské vodopády

V Nízkém Jeseníku nedaleko města Rýmařov tvoří ve skalnatém kaňonu říčka Huntava krásné vodopády a kaskády, z nichž nejvyšší měří 10 metrů. Při vyšší hladině a velkém průtoku vody je pohled na Rešovské vodopády úchvatný. I když nepatří mezi nejznámější či největší, patří Rešovské vodopády jistě k těm nejkrásnějším u nás. Návštěvníci se k nim mohou vydat z několika směrů. Nejkratší cesta necelé dva kilometry dlouhá vede z Rešova. Vzhledem ke krásné zachovalé místní přírodě je však již samotná cesta hezkým zážitkem korunovaným pak pohledem na malebné Rešovské vodopády.  

Rešovské vodopády byly v roce 2013 vyhlášeny za národní přírodní rezervací.

Fotogalerie - Rešovské vodopády

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Rešovské vodopády je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

Rešovské vodopády je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Pěkně zařízená chata k pronájmu na neoplocené zahradě (terasa s posezením, gril, ohniště) na malebné polosamotě nedaleko lesa s pěknými výhledy do okolí jen 2 km od zříceniny hradu Rabštejn.

3 ložnice / max 8 osob
číslo chaty: 1451

Pěkná chalupa k pronájmu s obytným pokojem (krb) leží v oplocené zahradě (koupací sud, posezení, gril) na kraji obce v malebné krajině Jeseníků jen 15 km od přehrady Slezská Harta.

2 ložnice / max 7 osob
číslo chalupy: 0639
V Nízkém Jeseníku poblíž Rýmařova se na říčce Huntavě nacházejí Rešovské vodopády, které byly vyhlášeny za chráněný přírodní výtvor. Pro svoji působivost a překrásné okolí jsou jedním z nejoblíbenějších cílů turistů procházejících touto oblastí.

Zrekonstruovaná velmi pěkně zařízená chalupa k pronájmu se stylovou společenskou místností a saunou leží ve velké zahradě (bazén, terasa s posezením, gril) v okrajové části obce u potoka.

3 ložnice / max 12 osob
číslo chalupy: 1948

Jednoduše zařízená chata k pronájmu leží na neoploceném pozemku (posezení, ohniště) u potoka na okraji obce jen 100 m od ski areálu Stará Ves a s množstvím turistických tras v okolí.

4 ložnice / max 16 osob
číslo chaty: 2344

Prohlíželo 329 lidí

Stylová pěkně zařízená chalupa k pronájmu se saunou a stolním fotbalem v oplocené zahradě (bazén, stolní tenis, dětský koutek, gril) v malebné tiché lokalitě na kraji malé podhorské obce.

2 ložnice / max 8 osob
číslo chalupy: 1543

Pěkně a účelně zařízený rekreační dům k pronájmu leží na neoploceném pozemku (koupací sud, posezení, krb) u řeky Moravice v malebné oblasti na rozhranní Hrubého a Nízkého Jeseníku.

5 ložnic / max 13 osob
číslo chalupy: 1947

Prohlíželo 141 lidí

Rezervováno 17. 3.

Nová kvalitně zařízená chalupa v oplocené zahradě (trampolína, posezení, ohniště) nabízí pronájem pro max. 8 osob na klidném místě v malé obci s ideálními podmínkami k turistice v CHKO Jeseníky.

2 ložnice / max 8 osob
číslo chalupy: 1452

Pěkná v retro stylu zařízená chata na neoploceném pozemku (terasa, posezení, krb) leží na klidném a malebném místě v horské chatové osadě nedaleko lesa jen 4,5 km od přehrady Krásné (koupání).

4 ložnice / max 8 osob
číslo chaty: 1838

Akceptované poukázky a asociace