Zobrazit na mapě

Písecké hory

Přírodní zajímavosti

Přírodní park Písecké hory se rozléhá v délce asi 20 km na jihovýchod od města Písku až k údolím řeky Vltavy. Cestu vám budou lemovat studánky, jezírka, unikátní balvany...  Nachází se tu jediné světové naleziště radioaktivního nerostu s názvem Písekit.

 

 

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Písecké hory je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

Písecké hory je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Stylově zrekonstruovaná roubená chalupa k pronajmutí s velkým neoploceným pozemkem (bazén, pergola, gril, ohniště, vyžití pro děti) leží na kouzelné jihočeské samotě nedaleko rybníka.

3 ložnice / max 10 osob
číslo chalupy: 2339

Kvalitně zařízený rekreační dům (chalupa) k pronájmu se zimní zahradou, saunou a oploceným dvorem (bazén, koupací sud, altánek, gril) leží v jihočeské obci s výhledem na Písecké hory.

3 ložnice / max 7 osob
číslo chalupy: 2307
Přírodní park Písecké hory leží kousek od Písku, lemuje údolí řeky Vltavy. procházka tímto jedinečným parkem poskytuje nádherné pohledy do místní malebné přírody.

Prostorná chalupa s velkou společenskou místností (stolní tenis, stolní fotbal, šipky) na neoploceném pozemku (altán s posezením, krb) na polosamotě u dančí obory. Cykloturistika.

2 ložnice / max 5 osob
číslo chalupy: 0914

Prohlíželo 115 lidí

Zrekonstruovaná pěkně zařízená chalupa k pronájmu s oploceným dvorem (terasa s posezením, gril, ohniště) leží na okraji obce jen 2 km od Orlické přehrady (koupání, vodní sporty, rybaření).

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chalupy: 2208

Kompletně zrekonstruovaná velmi pěkná 2-pokojová chalupa k pronájmu s oploceným dvorem (posezení, gril) v tiché uličce v malé obci u Otavské cyklostezky jen 6 km od města Písek.

1 ložnice / max 6 osob
číslo chalupy: 1466

Prohlíželo 93 lidí

Prostorná účelně zařízená novostavba chalupy k pronájmu s kulečníkovou hernou a oplocenou zahradou (zapuštěný bazén, trampolína, terasa) leží na okraji obce necelé 2 km od soutoku Vltavy a Lužnice.

4 ložnice / max 9 osob
číslo chalupy: 2338

Pěkné zařízená chata k pronájmu s terasou (posezení, ohniště) v chatové oblasti v lese přímo nad řekou Otavou (koupání, rybaření) 5 km severně od Písku s okolím vhodným pro cyklovýlety.

2 ložnice / max 5 osob
číslo chaty: 1329

Nová velmi pěkná chata k pronájmu s terasou (posezení, gril) leží v chatové osadě u lesa na okraji obce v atraktivní lokalitě nedaleko soutoku řek Vltavy a Lužnice (ideální revír pro rybáře).

2 ložnice / max 6 osob
číslo chaty: 2040

Akceptované poukázky a asociace