Zobrazit na mapě

Pelhřimovské peklo

Pelhřimovské peklo je interaktivní strašidelná expozice s mnoha rekvizitami. Děti se můžou namaskovat jako malí čertíci, můžete tu zvážit svou duši, vlézt do kotle, odpočinout si na loži Záhoře, objevit 13. komnatu anebo usednout na trůn vládce pekel. Najdete tu také spoustu roztomilých pohádkových čertíků. Expozice se nemusíte bát, není nijak hrůzostrašná. Je určena pro děti do 8-10 let. 

Fotogalerie - Pelhřimovské peklo

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Pelhřimovské peklo je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

Pelhřimovské peklo je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Stylově zařízený podkrovní vejmínek (apartmán) v zadní části chalupy se samostatným vchodem a samostatnou oplocenou zahradou (koupací káď, posezení, gril, ohniště) na kraji obce na Pelhřimovsku.

2 ložnice / max 6 osob
číslo chalupy: 2227

Prohlíželo 104 lidí

Pěkná účelně zařízená chalupa leží v oplocené zahradě (posezení, ohniště) v malé obci v malebné krajině jihozápadní Vysočiny jen 7 km od Pelhřimova s mnoha možnostmi ke krásným výletům do okolí.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chalupy: 1728
Vemte děti na návštěvu k čertům a to rovnou do pekla! V pehřimovském pekle zjistíte, co všechno čeká na hříšníky. Ale bát se nemusíte.

Prohlíželo 157 lidí

Zcela samostatná pěkně zařízená část chalupy na okraji malé obce s uzavřeným dvorem (pergola, posezení, krb) a oplocenou zahradou (bazén, trampolína) s okolím ideálním k cykloturistice.

1 ložnice / max 5 osob
číslo chalupy: 1431

Zcela jednoduše zařízená chalupa na neoploceném pozemku (ohniště) leží na klidném místě na okraji obce v malebné krajině jihozápadní Vysočiny jen 3 km od přehrady Trnávka (koupání, rybaření).

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chalupy: 1865

Prohlíželo 123 lidí

Zcela samostatná pěkně zařízená část dvojdomku (chalupy) s vlastním vchodem v neoplocené zahradě (posezení, ohniště) na klidném místě na kraji obce jen 0,9 km od přehrady Trnávka (koupání, rybaření).

2 ložnice / max 8 osob
číslo chalupy: 1512

Mimořádně atraktivní chalupa s oplocenou zahradou (bazén, terasa s posezením, dětský koutek, zahradní domeček) a s uzavřeným dvorem (vířivka, posezení, krb) na okraji malé vesničky.

5 ložnic / max 14 osob
číslo chalupy: 1659

Jednoduše zařízená vesnická chalupa k pronájmu s oploceným dvorem (gril, ohniště) leží v malé obci 14 km od Pelhřimova (Muzeum rekordů a kuriozit). Ideální k cykloturistickým výletům.

2 ložnice / max 5 osob
číslo chalupy: 2226

Prohlíželo 204 lidí

Zrekonstruovaná velmi pěkně zařízená chata na neoploceném pozemku (posezení, ohniště) na romantické samotě v údolí v malebné přírodě Vysočiny jen 14 km od Pelhřimova. Cykloturistika.

2 ložnice / max 8 osob
číslo chaty: 1165

Akceptované poukázky a asociace