Zobrazit na mapě

Lázeňský areál Teplice nad Bečvou

Lázně

V Teplicích nad Bečvou je lázeňský komplex založený již v 16. století, kdy byly objeveny léčebné účinky místních pramenů. Současnou podobu mají lázně od 19. století, neboť v této době byly vystavěny lázeňské domy v rozlehlém parku. V roce 1934 zde bylo vybudováno velké sanatorium. Léčba v Teplicích nad Bečvou se specializuje na choroby srdeční a cévní.

Spojení účinků léčivých pramenů s možností každodenní procházky v malebném prostředí lázeňského parku působí na nemocné návštěvníky lázní velice blahodárně. Nedaleko lázeňského domu Bečva je možnost navštívit pozoruhodné Zbrašovské aragonitové jeskyně, které vznikly působením termálních pramenů.

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Lázeňský areál Teplice nad Bečvou je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

Lázeňský areál Teplice nad Bečvou je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Malá jednoduše zařízená chalupa k pronájmu na neoploceném pozemku (zahradní nábytek, gril) na kraji malé obce v malebné krajině beskydského předhůří s ideálními podmínkami k cykloturistice.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chalupy: 1627

Kvalitně zařízená chalupa v oplocené zahradě (zastřešená terasa s posezením, stolní tenis, ruské kuželky, gril, ohniště) na velmi pěkném místě u lesa nad obcí v malebné krajině Hostýnských vrchů.

4 ložnice / max 14 osob
číslo chalupy: 0935
V 16. století byly na Moravě objeveny léčivé termální prameny, u kterých byly založeny lázně Teplice nad Bečvou. Zdejší procedury jsou zaměřeny na srdeční potíže a nemoci oběhového systému. Lázeňské domy stojí v malebném lázeňském parku. Na počátku 20. století byly nedaleko lázeňského areálu objeveny podzemní jeskyně.

Rezervováno 17. 3.

Mimořádně atraktivní chalupa k pronájmu v částečně oplocené zahradě (bazén, stolní tenis, trampolína, posezení, gril, zahradní kuchyňka) v klidné části obce poblíž lesa jen 6 km od přehrady Bystřička.

2 ložnice / max 8 osob
číslo chalupy: 1831

Pěkná chalupa s velkou zastřešenou pergolou (posezení, krb) na oploceném pozemku (bazén, stolní tenis, hřiště pro míčové hry, ruské kuželky) jen 50 m od nové cyklostezky a jen 2 km od koupaliště.

3 ložnice / max 8 osob
číslo chalupy: 1039

Prohlíželo 169 lidí

Malá útulná chata k pronájmu leží na neoploceném pozemku (bazén, trampolína, posezení, gril) na okraji valašské obce v oblasti ideální k turistickým výletům do Hostýnských vrchů a do Beskyd.

1 ložnice / max 3 osoby
číslo chaty: 2167

Prohlíželo 98 lidí

Velmi pěkná chata k pronájmu s wellness zázemím (vířivka, infrasauna), hernou (stolní tenis, stolní fotbálek) a zahradou (posezení, ohniště) leží u lesa a potoka v malebné lokalitě chatové oblasti.

2 ložnice / max 8 osob
číslo chaty: 2047

Prohlíželo 129 lidí

Stylová mimořádně pěkná chata s prostorným obytným pokojem (krb) a s wellness místností (vířivka, sauna) na neoploceném pozemku (koupací sud, trampolína, posezení, krb) na kraji obce nedaleko lesa.

5 ložnic / max 14 osob
číslo chaty: 1151

Velmi pěkně zařízený prázdninový dům (chalupa) k pronájmu s oploceným pozemkem (bazén, lehátka, posezení, gril) leží v obci v malebné krajině jižní části Hostýnských vrchů jen 20 km od centra Zlína.

2 ložnice / max 5 osob
číslo chalupy: 2181

Akceptované poukázky a asociace