Zobrazit na mapě

Krutěnice - jízda na koni

Turistické zajímavosti

Jezdecký areál Dvůr Krutěnice najdete asi 15 km od Sušice. Nabízí nezapomenutelné zážitky pro děti i dospělé, jezdce i úplné začátečníky. Pokud zavoláte předem, můžete si užít vyjížďku kočárem krásnou krajinou Pošumaví, kterou ocení celá rodina. Pokud vám po vyjížďce vyhládne, zajděte do místní restaurace, skvěle vaří.

 

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Krutěnice - jízda na koni je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

Krutěnice - jízda na koni je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Prohlíželo 116 lidí

Pěkná jednoduše zařízená chata leží na neoploceném pozemku (bazén, posezení, ohniště) v nevelké chatové osadě na malebném místě u lesa s výhledem k rekreačnímu rybníku Valcha (koupání).

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 1763

Prohlíželo 286 lidí

Skromně zařízená chata k pronájmu leží v oplocené zahradě (bazén, posezení, ohniště) zcela na kraji pošumavské obce přímo u výběhu s koňmi jen 2 km od rekreačního rybníka Valcha.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 2373
Jezdecký areál v Krutěnicích nedaleko Sušice nabízí vyjížďky na koních pro děti i dospělé. Vítání jsou i naprostí začátečníci.

Skromně vybavená chata zcela na kraji obce v ohrazené zahradě (bazén, posezení, ohniště) přímo u výběhu s koňmi (možnost jízdy na koni) jen 2 km od rekreačního rybníka Valcha.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 1015

Velmi pěkně zrekonstruovaná chalupa k pronájmu v oplocené zahradě s bohatým sportovně-rekreačním vyžitím (bazén, trampolína, hřiště, terasa, gril, vyžití pro děti) leží na kraji malé pošumavské obce.

4 ložnice / max 8 osob
číslo chalupy: 1537

Pěkně zařízená chata k pronájmu na neoploceném pozemku (terasa s posezením, gril) v chatové rekreační oblasti u lesa jen 150 m od Hnačovského rybníka v turisty oblíbeném regionu šumavského podhůří.

5 ložnic / max 12 osob
číslo chaty: 1539

Prostorný velmi pěkný apartmán k pronámu se nachází v prvním patře apartmánového domu v centru města Sušice poblíž řeky Otavy a je ideálním výchozištěm pro poznávací dovolenou za krásami Šumavy.

2 ložnice / max 4 osoby
číslo apartmánu: 2272c

Účelně zařízený apartmán k pronájmu se nachází v přízemí apartmánového domu v centru města Sušice v blízkosti řeky Otavy a je ideálním výchozištěm pro poznávací dovolenou za krásami Šumavy.

2 ložnice / max 4 osoby
číslo apartmánu: 2272b

Pěkný apartmán k pronájmu se nachází v podkroví apartmánového domu v centru města Sušice v blízkosti řeky Otavy a je ideálním výchozištěm pro poznávací dovolenou za krásami Šumavy.

2 ložnice / max 4 osoby
číslo apartmánu: 2272d

Akceptované poukázky a asociace