Zobrazit na mapě

Kašperské hory - Expozice hraček

Muzea

Návštěva Muzea českých hraček v Kašperských horách nadchne hlavně děti, ale i dospělí si mohou zavzpomínat na svá dětská léta.  K vidění je okolo tisíce exponátů. Součástí expozice je také rozsáhlá sbírka plechových a plastových modelů traktorů Zetor, domečků pro panenky a celá řada loutkových divadel i samostatných loutek.

 

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Kašperské hory - Expozice hraček je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

Kašperské hory - Expozice hraček je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Prohlíželo 119 lidí

Stylová pěkně zařízená chalupa v neoplocené zahradě (stolní tenis, trampolína, posezení, gril) v zapomenuté malé osadě o 6 chalupách (na polosamotě) uprostřed lesů v národním parku Šumava.

3 ložnice / max 9 osob
číslo chalupy: 1237

Prohlíželo 198 lidí

Rezervováno 26. 3.

Kvalitně zařízená chalupa k pronájmu s oplocenou zahradou (zapuštěný bazén, terasa, posezení, gril) leží na malebné šumavské polosamotě u lesa jen 200 m od řeky Otavy a jen 7 km od vstupu do Povydří.

6 ložnic / max 14 osob
číslo chalupy: 1918
Expozice téměř tisíce exponátů českých stavebnic, panenek, loutek, her, autíček a dalších exponátů vás čeká v Muzeu hraček v Kašperských horách. Muzeum najdete na půdě domu postaveného ve 14. století.

Prostorná účelně zařízená chalupa k pronájmu s bohatým sportovně rekreačním zázemím (stolní tenis, kulečník, stolní fotbal) a uzavřeným dvorem (posezení, gril) v malé obci jen 4 km od hradu Kašperk.

4 ložnice / max 13 osob
číslo chalupy: 1742

Stylově zařízená poloroubená chalupa k pronájmu leží na rozsáhlém neoploceném pozemku (posezení, gril, ohniště) na kraji osady Nové Městečko v malebné šumavské krajině v blízkosti řeky Otavy a lesa.

3 ložnice / max 8 osob
číslo chalupy: 2065

Moderně a nadstandardně zařízená maringotka k pronájmu leží na polosamotě v blízkosti lesa a řeky Otavy na společném neoploceném pozemku (pergola, krb, ohniště) s další pronajímanou maringotkou.

0 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 2261

Moderně a nadstandardně zařízená maringotka k pronájmu leží na polosamotě v blízkosti lesa a řeky Otavy na společném neoploceném pozemku (pergola, krb, ohniště) s další pronajímanou maringotkou.

0 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 2262

Prohlíželo 128 lidí

Prostorná jednoduše zařízená chalupa k pronájmu s oplocenou zahradou (bazén, trampolína, posezení) leží na malebném místě v šumavských lesích na polosamotě a je ideální pro turistickou dovolenou.

8 ložnic / max 28 osob
číslo chalupy: 1919

Prohlíželo 99 lidí

Prostorná velmi pěkně zařízená chalupa ve velké oplocené zahradě (bazén, trampolína, posezení s krbem, dětský koutek a domeček) a dalším sportovně-rekreačním vybavením na kraji malé obce.

4 ložnice / max 12 osob
číslo chalupy: 0652

Akceptované poukázky a asociace