Zobrazit na mapě

Hnačov - rybník

Turistické zajímavosti

Rybník Hnačov se nachází u města Hnačov na Klatovsku. Byl založen roku 1613 mnichy z kláštera v Nepomuku.

V roce 2020 byl vypuštěn z důvodu rekonstrukce, ta by však již měla být dokončena. Rybník nabízí vyžití pro všechny, vodní sporty i rybolov. Leží v oblasti, která je skvělá pro pěší výlety a cykloturistiku. 

 

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Hnačov - rybník je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

Hnačov - rybník je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Pěkně zařízená chata k pronájmu na neoploceném pozemku (terasa s posezením, gril) v chatové rekreační oblasti u lesa jen 150 m od Hnačovského rybníka v turisty oblíbeném regionu šumavského podhůří.

5 ložnic / max 12 osob
číslo chaty: 1539

Dnes zobrazeno 9x

Skromně vybavená chata zcela na kraji obce v ohrazené zahradě (bazén, posezení, ohniště) přímo u výběhu s koňmi (možnost jízdy na koni) jen 2 km od rekreačního rybníka Valcha.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 1015
Rybník Hnačov o rozloze 68,38 ha je největším rekreačním rybníkem v okrese Klatovy. Leží u obce Hnačov, poskytuje mnoho příležitostí k vodním sportům a rybolovu.

Dnes zobrazeno 22x

Skromně zařízená chata k pronájmu leží v oplocené zahradě (bazén, posezení, ohniště) zcela na kraji pošumavské obce přímo u výběhu s koňmi jen 2 km od rekreačního rybníka Valcha.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 2373

Prohlíželo 116 lidí

Pěkná jednoduše zařízená chata leží na neoploceném pozemku (bazén, posezení, ohniště) v nevelké chatové osadě na malebném místě u lesa s výhledem k rekreačnímu rybníku Valcha (koupání).

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 1763

Velmi pěkně zrekonstruovaná chalupa k pronájmu v oplocené zahradě s bohatým sportovně-rekreačním vyžitím (bazén, trampolína, hřiště, terasa, gril, vyžití pro děti) leží na kraji malé pošumavské obce.

4 ložnice / max 8 osob
číslo chalupy: 1537

Pěkně zařízená chalupa s terasou (posezení, markýza) a oploceným pozemkem (ohniště) na kraji malé vesničky u lesa v předhůří Šumavy v oblasti ideální k cykloturistice 10 km od Horažďovic (aquapark).

4 ložnice / max 9 osob
číslo chalupy: 1123

Kvalitně zařízený rekreační dům s velkou oplocenou zahradou (bazén, posezení, gril, houpačky, pískoviště) v tiché části obce s částečným výhledem k hradu Velhartice. Cykloturistika.

4 ložnice / max 9 osob
číslo chalupy: 0713

Prostorná chalupa na velkém pozemku s bazénem, trampolínou, pergolou a krbem zcela na kraji obce v malebné přírodě pod lesem s možností mnoha výletů po celé Šumavě.

7 ložnic / max 24 osob
číslo chalupy: 0715

Akceptované poukázky a asociace