Zobrazit na mapě

CHKO Český kras

Přírodní zajímavosti

Český kras představuje turisticky velmi navštěvovanou oblast, které se nachází na jihozápadním okraji Prahy mezi Radotínem a Berounem. Jedná se o rozmanitou krajinu plnou krasových roklí, kaňonů, jeskynní a dalších přírodních útvarů.

Uprostřed této oblasti se nachází hrad Karlštejn, odkud vede několik turistických tras. Ty nabízí ideální příležitost na výlet k vápencovým lomům Velká a Malá Amerika, kde byl natáčen například český film Limonádový Joe. V CHKO Český kras se také nachází nejrozsáhlejší jeskynní systém v Čechách – Koněpruské jeskyně. Mezi další vyhledávané destinace patří Bubovické vodopády, Kodská jeskyně nebo Karlické údolí.

Nabízíme ubytování na chatách a chalupách v okolí Prahy, odkud si můžete udělat výlet právě do Českého krasu. 

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

CHKO Český kras je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

CHKO Český kras je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Dnes zobrazeno 14x

Jednoduše a skromně zařízená chata k pronájmu v duchu retro s velkým oploceným pozemkem (posezení, gril) leží na okraji obce jen 200 m od řeky Berounky a cca. 20 km od centra Prahy.

1 ložnice / max 2 osoby
číslo chaty: 2173

Dnes zobrazeno 14x

Pěkná jednoduše zařízená chaloupka k pronájmu v oplocené zahradě (nafukovací vířivka, posezení, ohniště) na kraji obce v malebné krajině CHKO Křivoklátsko jen 800 od řeky Berounky.

1 ložnice / max 3 osoby
číslo chalupy: 1660
Český kras představuje turisticky atraktivní oblast, která se nachází na jihozápad od Prahy mezi Radotínem a Berounem. Jedná se o rozmanitou krajinu plnou krasových roklí, kaňonů, jeskynní a dalších přírodních útvarů.

Pěkná stylově zrekonstruovaná prostorná chalupa s velkou zahradou (posezení, gril) na kraji malé obce v atraktivním regionu na severním úpatí vrchoviny Brdy pod vrchem Plešivec.

5 ložnic / max 9 osob
číslo chalupy: 1423

Dnes zobrazeno 8x

Jednoduše zařízená chata leží v oplocené zahradě (bazén, stolní tenis, trampolína) v chatové oblasti na okraji Prahy s dobrou dostupností do centra (spojení MHD). Aquapark Aquapalace 16 km.

2 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 0549

Velmi pěkná chata k pronájmu leží na kraji obce v klidné lokalitě u lesa v oploceném areálu (bazén, terasa s posezením, krb) v malebném regionu středních Čech při vstupu do CHKO Brdy (cykloturistika).

3 ložnice / max 6 osob
číslo chaty: 2008

Rezervováno 26. 3.

Velmi pěkná chata k pronájmu leží na kraji obce v klidné lokalitě u lesa v oploceném areálu (bazén, terasa s posezením, krb) v malebném regionu středních Čech při vstupu do CHKO Brdy (cykloturistika).

3 ložnice / max 6 osob
číslo chaty: 2007

Velmi pěkná chata k pronájmu leží na kraji obce v klidné lokalitě u lesa v oploceném areálu (bazén, posezení, krb) v atraktivním regionu středních Čech při vstupu do CHKO Brdy (cykloturistika).

3 ložnice / max 6 osob
číslo chaty: 2006

Velmi pěkně zařízená chalupa k pronájmu v oplocené zahradě (posezení, gril) se stylovou obytnou místností (krbová kamna) na kraji malé obce v malebné krajině nedaleko CHKO Brdy jen 10 km od Příbrami.

2 ložnice / max 5 osob
číslo chalupy: 1613

Akceptované poukázky a asociace