Zobrazit na mapě

Ztracené kameny

Přírodní zajímavosti

Ztracené kameny jsou zajímavý kvarcitový útvar ležící na svahu hory Pecný v přírodní rezervaci Břidličná. Turisté se sem dostanou po značené cestě z horského sedla Skřítek, které je vzdáleno tři kilometry. Stoupání je pozvolné, proto jsou Ztracené kameny výborným výletním cílem i pro méně zdatné turisty.

Na vršku hory Pecný je velmi pěkná vyhlídka na město Šumperk a jeho okolí, Králický Sněžník a při dobrém počasí je vidět i na Orlické hory.

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Ztracené kameny je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

Ztracené kameny je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Prohlíželo 138 lidí

Mimořádně pěkná chata s terasou ve velké zahradě (zapuštěný bazén, stolní tenis, ruské kuželky) v atraktivní turisticko-rekreační oblasti obklopené lesy jen 300 m od místního ski areálu.

3 ložnice / max 10 osob
číslo chaty: 0665

Jednoduše zařízená chata k pronájmu leží na neoploceném pozemku (posezení, ohniště) u potoka na okraji obce jen 100 m od ski areálu Stará Ves a s množstvím turistických tras v okolí.

4 ložnice / max 16 osob
číslo chaty: 2344
V pohoří Hrubý Jeseník je možné si prohlédnout zajímavý přírodní výtvor Ztracené kameny. Leží v nadmořské výšce 1250 metrů. Výstup k nim ale není náročný, cesta ze sedla Skřítek překonává převýšení pouhých 380 metrů.

Rezervováno včera

Nová zcela samostatná přístavba chaty k pronájmu leží na neoploceném pozemku (terasa, gril, ohniště) u horského potoka a lesa na okraji rekreační obce přímo na turistické stezce vedoucí na Praděd.

2 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 2375

Velmi pěkná chata k pronájmu na neoploceném pozemku (posezení, gril, ohniště) leží na malebném místě u horského potoka a lesa na okraji rekreační obce přímo na turistické stezce vedoucí na Praděd.

2 ložnice / max 6 osob
číslo chaty: 1926

Prostorná chalupa k pronájmu leží na oploceném pozemku (zahradní nábytek, gril, ohniště) v přímém sousedství rybníka (rybaření) na okraji obce jen 5 km od lázeňské obce Velké Losiny (koupaliště).

3 ložnice / max 9 osob
číslo chalupy: 2059

Pěkně zařízená chata k pronájmu na neoplocené zahradě (terasa s posezením, gril, ohniště) na malebné polosamotě nedaleko lesa s pěknými výhledy do okolí jen 2 km od zříceniny hradu Rabštejn.

3 ložnice / max 8 osob
číslo chaty: 1451

Pěkná v retro stylu zařízená chata na neoploceném pozemku (terasa, posezení, krb) leží na klidném a malebném místě v horské chatové osadě nedaleko lesa jen 4,5 km od přehrady Krásné (koupání).

4 ložnice / max 8 osob
číslo chaty: 1838

Nová mimořádně atraktivní stylově zařízená roubená chalupa na neoploceném pozemku (bazén, trampolína, posezení, gril, dětský koutek) leží v okrajové části obce jen 3 km od termálního koupaliště.

4 ložnice / max 14 osob
číslo chalupy: 1636

Akceptované poukázky a asociace