Zobrazit na mapě

Zvonkohra v Dolním Dvoře

Uprostřed horské obce Dolní Dvůr v Krkonoších na kostele sv. Josefa je od roku 1995 připevněna zvonkohra s 11 zvony, která byla zhotovena v dílně Marie Tomáškové-Dytrychové z Brodku u Přerova.  

Zvonkohra hraje ve všední dny v 10 h a 17 h, o víkendech v 10 h, 12 h a 17 h. Pro každé roční období má jiné melodie včetně vánočních koled znějících o Vánocích.

Během letních dnů si tak můžete přijít poslechnout např. Rožnovské hodiny a v zimě během lyžařských radovánek si můžete odskočit např. na Malou noční hudbu nebo Proč bychom se netěšili.

Fotogalerie - Zvonkohra v Dolním Dvoře

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Zvonkohra v Dolním Dvoře je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

Zvonkohra v Dolním Dvoře je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Kvalitně zařízená horská chalupa k pronájmu se saunou a terasou v neoplocené zahradě (bazén, trampolína, posezení, krb) v horské obci v malebném horském údolí u říčky Malé Labe nedaleko lesa.

8 ložnic / max 20 osob
číslo chalupy: 1527

Překrásná stylově zařízená roubená chalupa k pronájmu leží na částečně oploceném pozemku (sauna, posezení, gril, ohniště, vyžití pro děti) u lesa v atraktivní lokalitě Národního Krkonošského parku.

5 ložnic / max 16 osob
číslo chalupy: 2028
Díky místní zvonkohře můžete v Dolním Dvoře prožít "5 ročních období". Pro každé období jsou připraveny 4 melodie, které se střídají. Pátým ročním obdobím jsou Vánoce, kterým je věnována speciální série vánočních koled.

Mimořádně pěkná chalupa k pronájmu s wellness zázemím (vířivka, infrasauna), terasou a oplocenou zahradou (posezení, zahradní krb) leží v klidné krkonošské obci přímo u řeky Malé Labe.

3 ložnice / max 8 osob
číslo chalupy: 2354

Nová kvalitně zařízená chata resp. samostatná polovina chaty v oploceném areálu (bazén, hřiště, posezení, krb) zcela na kraji města přímo u lyžařského areálu Kněžický vrch (2 lanovky).

3 ložnice / max 8 osob
číslo chaty: 1140

Velmi pěkná horská chata s kulečníkem a saunou leží na neoploceném pozemku (terasa s posezením, koupací sud) v malebném prostředí Krkonošského národního parku zcela na okraji obce u lesa.

14 ložnic / max 42 osob
číslo chaty: 2103

Velmi pěkně zařízená horská chata k pronájmu na neoploceném pozemku (posezení, gril) nabízí turistickou dovolenou v malebném horském prostředí jen 2,5 km od rozhledny Přední Žalý.

4 ložnice / max 18 osob
číslo chaty: 1936

Útulně zařízená chata s terasou (posezení, krb, gril) v zahradě oplocené živým plotem na kraji chatové osady jen 200 m od přírodního koupaliště v atraktivní turistické oblasti Krkonoš.

2 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 1224

Nově zařízená útulná chata k pronájmu s terasou na neoploceném pozemku (posezení, gril, ohniště, houpačky, energetická pyramida) v klidné krkonošské obci jen 7 km od města Vrchlabí.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 2369

Akceptované poukázky a asociace