Zobrazit na mapě

Rybník Valcha

Turistické zajímavosti

Rybník Valcha je sportovní rybník určený k rybolovu. Nachází se na kraji středočeského kraje blízko obce Borovnice u Čechtic. Je určen rybářům, kteří vyznávají myšlenku „CHYŤ a PUSŤ„. Veškeré úlovky tedy musejí být vráceny vodě. Borovicový les zajišťuje rybářům v letním období příjemný stín.

Rybník nabízí i příjemné koupání, v místním kempu můžete vyzkoušet skvělé občerstvení u kiosku a posedět pod pergolou s grilem.

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Rybník Valcha je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

Rybník Valcha je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Prostorný kvalitně zařízený rekreační dům (chalupa) leží ve velké oplocené zahradě (bazén, pergola s posezením a krbem, gril) na okraji malé obce asi 13 km od Ledče nad Sázavou (hrad, Posázaví).

4 ložnice / max 8 osob
číslo chalupy: 1759

Prohlíželo 104 lidí

V loveckém stylu zařízená chata ve velké zahradě (bazén, plocha pro míčové hry, posezení, ohniště) na krásné samotě jen 8 km od přehrady Želivka a kláštera Želiv a 12 km od Humpolce.

1 ložnice / max 6 osob
číslo chaty: 0808
Rybník Valcha je sportovní rybník nedaleko od Vlašimi určený k rybolovu, ale i ke koupání.

Prohlíželo 108 lidí

Pěkná vesnická chalupa resp. samostatná část chalupy k pronájmu s uzavřeným dvorem (zahradní nábytek) a zahradou leží v malé vísce v malebné klidné na lesy a rybníky bohaté lokalitě na Táborsku.

2 ložnice / max 4 osoby
číslo chalupy: 2051

Dnes zobrazeno 17x

Rezervováno 23. 4.

Zcela samostatná pěkně zařízená část dvojdomku (chalupy) s vlastním vchodem v neoplocené zahradě (posezení, ohniště) na klidném místě na kraji obce jen 0,9 km od přehrady Trnávka (koupání, rybaření).

2 ložnice / max 8 osob
číslo chalupy: 1512

Dnes zobrazeno 9x

Zrekonstruovaná velmi pěkně zařízená chata na neoploceném pozemku (posezení, ohniště) na romantické samotě v údolí v malebné přírodě Vysočiny jen 14 km od Pelhřimova. Cykloturistika.

2 ložnice / max 8 osob
číslo chaty: 1165

Pěkně zařízená chalupa k pronájmu leží v oplocené zahradě (posezení, gril) v tiché části obce jen 500 m od místního kláštera v malebné krajině jihozápadní Vysočiny 1 km od přehrady Trnávka.

2 ložnice / max 4 osoby
číslo chalupy: 1729

Prohlíželo 122 lidí

Velmi pěkně zařízená chata k pronájmu leží v neoplocené zahradě (hřiště, posezení, ohniště) na okraji chatové osady v malebném prostředí u potoka a lesa 2 km od rybníku Valcha (rybaření).

2 ložnice / max 5 osob
číslo chaty: 1402

Zcela jednoduše zařízená chalupa na neoploceném pozemku (ohniště) leží na klidném místě na okraji obce v malebné krajině jihozápadní Vysočiny jen 3 km od přehrady Trnávka (koupání, rybaření).

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chalupy: 1865

Akceptované poukázky a asociace