Zobrazit na mapě

Přehrada Horní Bečva

Přehrada Horní Bečva ležící na Rožnovské Bečvě je od centra obce Horní Bečva vzdálena asi 3 km. Stavba přehrady započala ještě před 2. světovou válkou a byla dokončena v roce 1944. Přehrada chrání před povodněmi a zároveň nabízí vyžití pro milovníky koupání a vodních sportů. Pravý břeh vodní nádrže je využíván rybáři.

Přehrada je umístěna v malebné krajině Moravskoslezkých Beskyd. Můžete k ní dojít pěšky po turistických stezkách, dojet na kole nebo autem.

Fotogalerie - Přehrada Horní Bečva

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Přehrada Horní Bečva je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

Přehrada Horní Bečva je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Jednoduše vybavená chata k pronájmu leží na neoploceném pozemku (bazén, trampolína, terasa s posezením, ohniště, sauna) na malebné valašské polosamotě v blízkosti lesa zcela na okraji obce.

6 ložnic / max 16 osob
číslo chaty: 0931

Nová stylově zařízená chalupa k pronájmu se nachází na neoploceném pozemku (vířivka, zastřešená terasa, vyžití pro děti, ohniště) na malebném místě nedaleko lesa v kopci nad centrem valašské obce.

2 ložnice / max 8 osob
číslo chalupy: 2352
Přehrada Horní Bečva je dnes oblíbeným místem ke koupání a vodním sportům. Původní název přehrady zněl Přehrada U Macečků. Plán na výstavbu přehrady vznikl po ničivých povodní na počátku 20. století.

Kvalitně v moderním stylu zařízená chalupa k pronájmu leží ve velké zahradě (2 terasy, vyžití pro děti, koupací sud) na malebném místě nedaleko lesa na jižním svahu nad centrem valašské obce.

3 ložnice / max 12 osob
číslo chalupy: 1746

Prohlíželo 175 lidí

Jednoduše zařízená valašská chalupa leží na neoploceném pozemku (posezení, gril) na překrásném místě zcela na samotě ve stráni v lese vysoko nad obcí s kouzelným výhledem na horské panorama.

2 ložnice / max 4 osoby
číslo chalupy: 2283

Prohlíželo 129 lidí

Vkusně zrekonstruovaná chata s terasou na neoploceném pozemku (posezení, gril, ohniště) v chatové osadě nedaleko lesa v atraktivní lokalitě jen 6 km od turistického střediska Pustevny.

3 ložnice / max 7 osob
číslo chaty: 1357

Velmi pěkně zařízená chalupa k pronájmu s úžasným výhledem na okolní hory leží na neoploceném pozemku (pergola s posezením, krb, ohniště) na kouzelné samotě v kopcích obklopena lesem.

3 ložnice / max 9 osob
číslo chalupy: 2353

Stylově zařízená mimořádně atraktivní chata s wellness místností (infrasauna, vířivka) leží na neopoceném pozemku (posezení, krb, gril) v chatové osadě u lesa s nádherným výhledem do okolí.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 1747

Velmi pěkná chata v oplocené zahradě (zastřešené posezení, gril, dětský koutek) v obci v atraktivní turistické oblasti jen 500 m od koupaliště a jen 900 m od ski areálu Kyčerka.

3 ložnice / max 8 osob
číslo chaty: 1155

Akceptované poukázky a asociace