Zobrazit na mapě

Slapská přehrada

Slapská přehrada byla vybudována především jako zábrana před záplavami a povodněmi. Slapské jezero využívá mnoho pražanů k rekreaci, jezdí sem ale návštěvníci z celé republiky. Přestože je zde dost chladná voda díky velké hloubce, je Slapská přehrada oblíbeným místem ke koupání.

V okolí vodní nádrže Slapy je mnoho kempů a dalších ubytovacích zařízení. V létě jsou zde připraveny půjčovny vodních šlapadel, lodiček a surfů a dále různá zařízení pro sportovní vyžití. U přehrady je ale hlavně mnoho pláží ke slunění a ke koupání. Pohodlí zaručují travnaté břehy a písčité dno s mírným spádem. Plocha Slapské přehrady je 1 400ha a hluboká je až 28 metrů.

Fotogalerie - Slapská přehrada

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Slapská přehrada je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

Slapská přehrada je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Prohlíželo 124 lidí

Kvalitně zařízená moderní chalupa k pronájmu v oplocené zahradě (terasa s posezením a krbem) leží v atraktivní chatové rekreační oblasti u přehrady Slapy (koupání, rybaření, plavba parníkem, …).

3 ložnice / max 6 osob
číslo chalupy: 1922

Retro chata k pronájmu s prostornou obytnou místností leží na neoploceném pozemku (terasa, posezení, gril) v chatové rekreační oblasti u lesa jen 1 km od přehrady Slapy (koupání, vodní sporty).

3 ložnice / max 7 osob
číslo chaty: 1960
Vodní nádrž Slapy je součástí Vltavské kaskády. Byla vybudována především jako zábrana před záplavami a povodněmi. Slapské jezero využívá mnoho pražanů k rekreaci, jezdí sem ale návštěvníci z celé republiky. Přestože je zde dost chladná voda díky velké hloubce, je přehrada Slapy oblíbeným místem ke koupání.

Jednoduše zařízená chata k pronájmu s oplocenou zahradou (posezení, gril) a překrásným přírodním pozemkem se 2 zatopenými lomy (přírodní koupání) a ohništěm leží v malé obci na Sedlčansku.

2 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 2327

Dnes zobrazeno 9x

Jednoduše a skromně zařízená chata k pronájmu v duchu retro s velkým oploceným pozemkem (posezení, gril) leží na okraji obce jen 200 m od řeky Berounky a cca. 20 km od centra Prahy.

1 ložnice / max 2 osoby
číslo chaty: 2173

Jednoduše zařízená chata leží v oplocené zahradě (bazén, stolní tenis, trampolína) v chatové oblasti na okraji Prahy s dobrou dostupností do centra (spojení MHD). Aquapark Aquapalace 16 km.

2 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 0549

Účelně a skromně zařízený podkrovní apartmán (samostatný vchod, venkovní posezení s grilem) v chalupě leží v malé obci jen 100 m od řeky Vltavy. Ideální k výletům podél řeky Vltavy.

4 ložnice / max 8 osob
číslo apartmánu: 2112

Kvalitně velmi pěkně zařízený rekreační dům k pronájmu leží v pečlivě udržované oplocené zahradě (bazén, posezení, krb, ohniště) v malé tiché obci v mikroregionu Ladův kraj jen 20 km od Prahy.

3 ložnice / max 6 osob
číslo chalupy: 1707

Vkusně a útulně zrekonstruovaná chalupa (2 apartmány) k pronájmu s koupacím sudem a posezením s grilem v malebné krajině Ladova kraje jen 5 km od Velkých Popovic (pivovar).

3 ložnice / max 9 osob
číslo chalupy: 2278

Akceptované poukázky a asociace