Zobrazit na mapě

Ski muzeum Harrachov

Muzea

Harrachov je vyhlášeným střediskem zimních sportů. Není tedy divu, že zde turisté najdou také Ski muzeum. Poutavá expozice seznámí návštěvníky s historií a vývojem lyžařského sportu a s dějinami harrachovského lyžařského klubu. Ve sbírkách jsou k vidění historické lyže neboli ski vyrobené před více než sto lety. Zajímavá je také lyžařská výstroj od počátku padesátých let dodnes. Největší chloubou Ski muzea je pohár vítěze mistrovství světa v letech na lyžích, který má výšku sto dvacet centimetrů a byl vyroben před dvaceti lety.

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Ski muzeum Harrachov je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

Ski muzeum Harrachov je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Útulný kvalitně zařízený apartmán k pronájmu v prvním patře domu s prázdninovými apartmány na klidném místě u lesa jen 1 km od Mumlavského vodopádu. Ideální pro turistickou dovolenou.

1 ložnice / max 5 osob
číslo apartmánu: 2046

Prostorná luxusně zařízená chalupa na neoploceném pozemku (zapuštěný vyhřívaný bazén, posezení, krb, dětský koutek) v klidné části horské obce pod lesem u horského potoka jen 5 km od Harrachova.

6 ložnic / max 20 osob
číslo chalupy: 1502
Nejen pro milovníky zimních sportů je určeno Ski muzeum v Harrachově. Bohatá expozice vypovídá o vývoji lyžařského sportu a zároveň i o lidech, kteří zde v horách žili. Otevřeno je pro veřejnost celoročně.

Jednoduše zařízená chalupa s terasou (zahradní nábytek) na neoploceném pozemku v dolní části obce jen 2 km od nejbližšího lyžařského areálu a s prostředím ideálním k turistickým výletům.

3 ložnice / max 10 osob
číslo chalupy: 1281

Stylově zařízená velmi pěkná chalupa leží na částečně oploceném pozemku (posezení, krb, gril, vyžití pro děti) v dolní části Rokytnice nad Jizerou s mnoha možnostmi k turistice a lyžování.

3 ložnice / max 10 osob
číslo chalupy: 1723

Pěkně zařízená chalupa k pronájmu na neoploceném pozemku (posezení, ohniště) na kraji malé horské osady jen 100 m od lyžařského areálu v sousedství hřiště a občerstvení. Turistika.

6 ložnic / max 18 osob
číslo chalupy: 1365

Prostorná kvalitně zařízená horská chalupa se saunou na neoploceném pozemku (zapuštěný bazén, posezení, krb) na atraktivním klidném místě pod lesem s krásným výhledem do údolí.

7 ložnic / max 18 osob
číslo chalupy: 1503

Pěkně zařízená chalupa k pronájmu leží na neoplocené zahradě s bohatým rekreačním zázemím (bazén, golfové hřiště, trampolína, houpačky, posezení, ohniště, gril, vyžití pro děti) na kraji horské obce.

6 ložnic / max 20 osob
číslo chalupy: 2370

Velmi pěkně nově zařízená chalupa k pronájmu na neoploceném pozemku (bazén, pergola, gril) leží v kopci nad městem v atraktivním horském prostředí ideálním pro turistiku po Jizerských horách.

3 ložnice / max 8 osob
číslo chalupy: 1848

Akceptované poukázky a asociace