Zobrazit na mapě

Přírodní koupaliště Lučina

Přírodní koupaliště Lučina se nachází v atraktivním prostředí u lesa v malebné krajině Chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty a během léta láká z blízkého i dalekého okolí řady zájemců o koupání v přírodě. Travnatá pláž, pozvolný vstup do vody i kvalitní zázemí (kiosky s občerstvením, restaurace, toalety) přitahují k vodní nádrži návštěvníky všech věkových kategorií.

Nedaleké záchytné parkoviště umožňuje návštěvníkům přijet vlastním automobilem, využít však lze i autobusové spojení.

Z rekreační oblasti kolem vodní nádrže Lučina lze po turistických stezkách vyrazit také do kouzelné přírody CHKO Bílé Karpaty. Jen chvíli trvá, než od koupaliště dojdete na rozhlednu Travičná, do národní přírodní rezervace Čertoryje nebo do Měsíčního údolí. Kdo nerad šlape po svých, může využít místní cyklotrasy - Trail of life (přírodní moutainbikové okruhy v Bílých Karpatech).

Fotogalerie - Přírodní koupaliště Lučina

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Přírodní koupaliště Lučina je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

Přírodní koupaliště Lučina je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Pěkně zařízená slovácká chalupa k pronájmu s oploceným dvorem (posezení, krb) leží 9 km od Hodonína v atraktivní jihomoravské oblasti ideální k cykloturistice či k poznání místní vinařské kultury.

4 ložnice / max 13 osob
číslo chalupy: 2406

Stylová velmi pěkná chata k pronájmu s terasou (posezení, gril) leží v malé chatové osadě na překrásném místě u bukového lesa a orchidejové louky na úpatí Velké Javořiny v samém srdci Bílých Karpat.

2 ložnice / max 6 osob
číslo chaty: 2404
Areál přírodního koupaliště Lučina se nachází v malebné zalesněné krajině v CHKO Bílé Karpaty a patří v tomto regionu mezi nejoblíbenější vodní plochy určené ke koupání v přírodě. U koupaliště je pro návštěvníky připravena řada stánků s občerstvením a restaurace.

Dnes zobrazeno 11x

Stylově zařízená chata k pronájmu s terasou (posezení, krb) leží v malé chatové osadě na překrásném místě u bukového lesa a orchidejové louky na úpatí Velké Javořiny v samém srdci Bílých Karpat.

2 ložnice / max 8 osob
číslo chaty: 2403

Kvalitně zařízená chalupa k pronájmu s uzavřeným dvorem (koupací sud, posezení, gril), saunou a stodolou (společenská místnost) leží v obci na úpatí Bílých Karpat jen 100 m od místního koupaliště.

4 ložnice / max 15 osob
číslo chalupy: 2124

Dnes zobrazeno 8x

Rezervováno dnes

Prostorná pěkně zařízená samostatná část rekreačního objektu k pronájmu s velkou obytnou místností a soukromým squash kurtem leží v oplocené zahradě (bazén, pergola, gril, ohniště) na okraji obce.

4 ložnice / max 11 osob
číslo chalupy: 2125

Rezervováno 21. 4.

Zrekonstruovaná kvalitně zařízená zahradní chata k pronájmu s terasou (posezení, gril) v oplocené zahradě leží na okraji obce v malebném jihomoravském regionu Podluží (ideální k cykloturistice).

2 ložnice / max 8 osob
číslo chaty: 2049

Jednoduše zařízený apartmán na chalupě se zcela samostatným vchodem s možností využití dvora (posezení, gril, ohniště) se nachází v obci v malebné krajině Bílých Karpat (Lopeník, Velká Javořina).

2 ložnice / max 4 osoby
číslo apartmánu: 1969

Pěkný prostorný vinný sklep s ubytováním (chata) s terasou (posezení, gril) leží v osadě vinných sklepů v lukrativní jihomoravské vinařské oblasti. Ideální pro cykloturistickou dovolenou.

2 ložnice / max 6 osob
číslo chaty: 2024

Akceptované poukázky a asociace